Toprakruzgar Arkadaşlar kullanan varmı sleepy bio natural Prima kullanıyorum ama artık hiç memnun değilim hem sızdırıyor hemde bel kısmından kakası çıkıyor ne yaptıysam çözümünü bulamadım 🤷🏻♀️
alerjikbebekannesi Toprakruzgar primadan sonra sleepy natural pişik yapmıştı benim oğlumda ama bio naturali demeye cesaret edip alamadım 🤷🏻♀️
Minies Toprakruzgar kilot bezini iyi değil daha bir çişte dolmadan sızdırdı arka tarafı kağıt gibi yirtiliyor şok olduk
allypa Toprakruzgar Deneyimlerime göre en İyi bez açık ara Prima Pure fakat fiyat olarak uçuk maalesef. Ondan sonra Molfix Pure Soft(Prima göre yarım beden küçük) hayla kullanıyorum.Sleepy Bio Naturel denemeyi düşünmüştüm fiyatını gördükten vazgeçtim.Yeni Baby Turco Doğadan aldım denemeye başladım memnun kalırsam devam edeceğim.
Japonprenses Toprakruzgar bebegim 5 aylik 7 kilo 3 aylikken prima primum care kullaniodum cok pahali oldugu icin buna gectim 3 no kullaniodum baktim iz yaptı aşırı 4 no aldım oda ayni iz yapio bimin bezini denicem elimdeki bittiginde
Toprakruzgar alerjikbebekannesi benim büyük oğlumda da yapmıştı ama bakıyorum bezlere karar veremedim bir türlü 🤦🏻♀️
Sema-arya Bende sipariş verdim henüz elime ulaşmadı. prima premium care kullanıyorum normalde çok memnunum ama spleppy bio merak ettiğim için denemek istedim.
Toprakruzgar Sema-arya aktif bebek kullanıyordum bende ama artık memnun değilim ne yapıcam bilmiyorum premiyum care alıcam heralde
Toprakruzgar allypa evet fiyatları çok uçuk bende kıyamıyorum açıkçası o kadar para vermeye baby Turko bende düşündüm artık ikisininde küçük paketini alıp denicem heralde teşekkür ederim
Buse62 allypa goon denedin mi bende birçok bez denedim en iyisi goon geldi hiç iz yapmıyor sızdırma yok pişik yok
gamzelikizim Toprakruzgar bi ara baby turco numune gonderiyodu hatta yazin bana 4 tane gondermislerdi sitesine girip bakin isterseniz bosuna paket almayin
gamzelikizim Toprakruzgar miniesten sleepye gectim bacaklari iz yapiyo diye e sleepy de yapiyo ustelik pisik yaptı hatta gecd bezini almistim.oda sizdiriyo
Buse62 gamzelikizim sleepy bende hiç begenmedim hem iz yaptı taşırdı da minies de kullandım o da temiz içerik ama sürekli ıslak yüzeyi bide iz yaptı o da. goon kullanıyorum şuan memnunum hiç iz yok pişik yok taşırma yok ama her bez her bebekte aynı olmuyor goon kullananlar da taşırıyor demiş bende hiç taşırma yapmadı