Mom091 İyi akşamlar kızlar. Ebebekte bedenler 2 yaş, 3 yaş şeklinde bildiğiniz gibi. Mesela 3 yaş olan beden 3-4 yaş mı? Yoksa 2-3 mü? Kızım 24-36 giyiyordu artık küçük gelmeye başladı. 3 yaş alsam olur mu sizce?
CemreKerem35 Mom091 e bebek 3 yaş kiyafetini 1 buçuk 2 yaşında kullanıyordum bize göre kalıpları çok küçük bence siz de büyük alın bedeninizden
Dlryldz Mom091 benim kızımda bir yaşında bir kaç birşey beğendim ama bir yaş mı alsam iki mi bilemedim biraz küçük duruyor yaşına göre kızım
cydcvk Mom091 e bebekte bir sürü marka var canım mesela bebbek diye marka var tam beden. Hellobabylerde tam beden. Aziz bebenin bedenleri küçük
Omero21 Mom091 ya canım büyük olsun küçük olmasın zaten çabuk büyüyorlar cm olarak yazanlar var beden tablosunda yoksa da çağrı merkezinden destek al en kötü bi ondan bi ondan al mağazaya gidemiyorsan birisi olur diğerin iade edersin
Mom091 CemreKerem35 kış başında bakmıştım epey büyük duruyorlardı. O yüzden almamıştım hatta. Az önce birkaç parça kıyafet aldım ama aklıma takıldı. İptal edeyim o zaman. Teşekkürler☺️
CemreKerem35 Mom091 e bebekte birçok marka var ben kendi e bebek markalı kıyafetler için yazdım onu da belirteyim
Mom091 Dlryldz bence 2 yaş alın. Çocuğun giydiği haram diye boşuna dememişler. Kış başında aldım olmuyorlar şuan. Büyüyorlar hemen🥰
Ygz30 E bebeğim belli oluo bir yaş aldım inanırmısınız küçük geldi.Aynı ürünün başka rengini aldım.Büyük geldi.Lcw ve h&m tek geçerim
Mom091 Ygz30 bende lc waikiki, h&m ve zaradan alıyorum hep ama bir takım gördüm bir de gömlek aşırı hoşuma gitti. 4 yaşta yok 3 yaş var en son. Çıtçıtlı body hediye gelmişti kızıma 2 yaş. Şuan oluyor mesela. Hiç anlamadım neye göre karar vereceğimi😁
Mom091 Omero21 daha büyüğü yok işte 3 yaşa kadar var benim aldıklarımda. Dediğiniz gibi olmazsa iade ederim artık☺️
Mom091 CemreKerem35 fisher price ve hellobaby markaları. Umarım büyüklerdir de uğraşmam iadeyle falan☺️
Mom091 Mom080 mahire milleti kışkırtma🥸 markasından değil vallahi modelleri çok güzel. Şimdi lc waikiki de zara gibi modeller çıkarıyor. Onlardan da alıyorum. Böyle bebekli ne bileyim pullu şeyler sevmiyorum ben. O tarzları da zara çok güzel yapıyor imansız zara😁😁
nikimikedi7 Mom091 hellobaby markasınınkiler küçük. Oğlum 28 aylık, 3 yaş olanları tam geliyor. ⅔ yaş 3 yaş, ¾ yaş 4 yaş olarak gidiyor
Mom091 nikimikedi7 yaaaa küçük gelir o zaman tüh. Zaten şuan 2-3 yaş giyiyor kızım. İptal edeyim bari teşekkür ederim☺️