Derin1509 Merhaba hanımlar 4 aylık kızım var herkes yatarak emzir diyor ama korkuyorum bazen tazyikli oluyor süt içerken zorlanıyor. Onun için korkuyorum.
Busraaasil Derin1509 yatarak emzirmenin rahatlığı gibi bişey yok tavsiye ediyorum sütünüz tazyikli olduğu zamanlarda arkanıza yaslanip emzirin
Arifcan Derin1509 ben kucagama yastık alıyorum üstünede oglumu yatryorum arkamada bir yastık cok rahat oluyor 🤩
Toprakruzgar Derin1509 5 aylık benimde oğlum bende yatarak enziriyorum ikimizde rahat ediyoruz çok fazla terlemiyor uyuyup kalıyor yer değiştirmek zorunda kalmıyorum uykusu bölünmüyor birçok rahatlığı var yani
Derin1509 Busraaasil hep arkama yaslanıp emziriyorum ama yatarak emzirmekte korkutuyor hep :) deneyeceğim bu gidişle
Deletedmom_29 Derin1509 bebegimi otururken emzirdigimde bile boğazına kaçıyor onun için yatarak nasıl olur bilemedim. Bir de yatarak emzirmenin orta kulak iltihabına sebep olduğu söyleniyor. Yastıkla destek alarak da emzirebilirsiniz ben öyle yapıyorum
Derin1509 Toprakruzgar aslında şu kolaylığı dikkatimi çekiyor. Uyuması yerine koyarken uyanıyor bizimki cogunlukla ama gaz olmuyormu öyle de 😔
CemreKerem35 Derin1509 ben akşamları omuzlarım ve belim çok ağrıdiginda yatarak emzirmeye başlamıştım ama pek sevemiyordum hep kucakta emzirdim gece uyanmalari hariç
Derin1509 CemreKerem35 bende hep kucağımda emziriyorum ama artık omuzlarım sinyal veriyor bide tüm gün kucağımda kucak kuşu :)
Arifcan Derin1509 emzirme yastıgında bende yapamadm kolum cok agryordu son zamanlarda dogumumda sezeryan oldugu ıcın ebem kucagam bır yastık koyup ögle emzirmemi söyledı cok kolay ve rahat oluyor ama bebişler büyüdükce zorlasıyo emzirmek 🤦🏻♀️😀
Derin1509 CemreKerem35 evet zaman cabuk geçiyor onun için indirmiyorum kucağımdan zaten ne kdr durucakki kucağımda :)
Derin1509 Deletedmom_29 bende hep ondan korkuyorum boğazına kacar bir anda kaldıramam vs diye tedirginim
RuzgarMommys Valla 5 aydir bende uzanarak yatarak emziriyorum yoksa sırtım belim kopar :/ Tazyik onla alakası yok bence sık sık emzirirseniz tazyik de kalmaz
Derin1509 RuzgarMommys aslında sürekli emziriyorum normalde 2 saatte bir diyorlar ama ben 2 saatte 2 3 kez emziriyorum :)
RuzgarMommys Bebeğinin kafasi kolunda olcak yani yukarda kalcak ozaman kaçmaz boğazına arada tikanirsa hemen yükseltiyorum kafasini