Parsannesi Cennetinsusu ah şuan bir miktar umut oldu 😂 sanki ikisi çıksa gerisi kalacak gibi nasıl bir psikolojideyim bilmiyorum 😂😂
Cennetinsusu Parsannesi 😂😂😂 Evet öyle oluyor. Bende dört gözle beklemiştim. Çıktığında zil takıp oynamadığım kalmıştı. 😂😂 28 aylık kızım son 2 azılarımız kaldı.
Parsannesi Cnmmltm oğlum her yere dokununca bir şeyler yaptım sanırım pardon 🙈🙈 valla inşallah çabucak çıkarır ya darısı bize 😍
Parsannesi Cennetinsusu ah maşallah nasıl da tatlıdır o şimdi ya kız çocuklarına ayrı bir zaafım var resmen ama rabbim erkek nasip etti sual olunmaz 🙈
Nazli92Alp Parsannesi bence çok heveslenmeyin emziriyorsanız biraz sıkıntı olabiliyo🤭 oğlum 9 ay 21 günlük ilk dişi 3 gün önce patladı çok küçük daha azıcık görünüyo ama emerken isirdiginda o bile aşırı can yakıyo diğerleri için heveslenmiyorum artık çünkü birkaç tane olduğunu ve isirdigini düşünemiyorum 😁
Parsannesi Nazli92Alp ay evet ben o durumu hiç düşünmemiştim ya daha dişi yokken 1 haftadır ısırıyor da canım gidiyor 🥺
Cennetinsusu Parsannesi Sağol canım Allah razı olsun 🤲🏻💗 Rabbim istediğiniz zaman hayırlısıyla kız evlat nasip etsin size inşallah 🤲🏻❤️
TalentedMom Parsannesi kabarma olmadan çıkabiliyor bizim 9 aylıkken alttan 2 tane çıktı anlamadık şuan 11 aylık oldu üstler çok kabarık şiş ve çok huysuz çok ağlıyor
Parsannesi TalentedMom ah kıyamam ya ben ille kızarması kabarması lazım falan diye düşünüyordum hep 🙄
Ayaz2020 Erken cikarirsa sorun olurmu Elticuklerim.curuk olucak hemen dokulucek kafasi boş olucak daha deyilmeyen ne kaldi acaba zavalli bebeyime neler denildi 3 ay 10 gunluk kaşinmaya basladi elleri agzinda damagi sert
Parsannesi Ayaz2020 erken çıkınca daha dikkatli olmak gerekmiş malesef ama sağlıkla çıkarsın minnoş 🥰
H_efe Parsannesi bizimde ilk disimiz 11 aylikken cikti su an 16 aylik ve 6 dişi var. Ama duraklama donemine girdi sanki 6 diş ard arda cikiyo ama su an tikandi kaldi bende siz gibi bekliyorum 😊
Eylulum5 Parsannesi ben artık sürekli sol tarafıma yatmaktan dümdüz oldum sol tarafım yok iptal. 😂😂😂😂😂
UraSsmom Parsannesi 8. 5 aylık bizde de hiç belirti yok ne gelen var ne giden ama ben memnunum bu durumdan illaki çıkacak 😂
Atikeemre14 Parsannesi benım kızım 15 aylık tam bir yaş dedı ondan sonra dısı patladı doktora goturdum dısınden fılım cektıler 3 dısı gozukuyor dedı suan 4 dısımız var 5 dısımız yolda erken cıkarmasıda sorun gec cıkarmasıda ama bızım doktorumuz cocuklar cok fazla d vıtamını almadıgı ıcın genelı gec cıkarıyor dedı ama bununla alakası yok galıba bırazda ırsı oluyor
Parsannesi Atikeemre14 ben çok erken çıkarmıştım dişlerimi ya 2.5 aylık ilk dişim çıkmış hatta tahmin etmediklerinden farketmemişler bile doktor görmüş 😁 d vitaminini veriyorum ama pek güneş yok tabii onun da etkisi olur mu acaba 🙄