shdemir Nnur Canim ne demek istedigini anlamadim? Ben hipp kullaniyorum ama ari mamayla karisim derken. Ona göre cevap vereyim
Nnur shdemir normal satin aldığımız mama ile ari mamayı karıştırıp güzel bi tat elde edinebiliyormuş seven bebekekrde varmış ama ölçekleri lazım.bana
shdemir Nnur Canim biberon mamasina bisey karistirmana gerek yok. Benim oglum 9 aylik devam sutu olarak 8 aydir hipp kullaniyoruz. Ayrica kasik mamasi aldim hipp onu istersen biberonda yapabiliyosun o sekilde dene bence.
cerenduran güzel tat için mevsim meyvelerini püre yapıp hipp e karıştırsanız. arı mama pirinç unu değil mi tok tutmaktan başka bir numarası yok bildiğim kadarıyla, hipp dediğiniz de nasıl hipp yani devam sütü mü yoksa şu tahıllı kaşık mama karışımları mı anlamadım. ben tahıl karışımları olarak cevap verdim
cerenduran Nnur hee ben kullanmadım ama kardeşim önce muhallebiyi yapıyor sonra 1 ölçek mamayı hazırlıyor biberonda. sonra muhallebisini istediği cıvık kıvama ulaştırana kadar da biberon mamasını ekliyor. yani en fazla 1 ölçek kullanmış oluyor 250 ml kase dolusu muhallebi için
Asya0307 Nnur ari mama pişiyor canım, Digerleri pismiyor benim bi tanidiğim hero baby kaşık mamasiyla normal mamayi karistirip biberonla o sekilde veriyomuş tek mama icmedigi icin o tadini güzellestiriyomuş
Boylu0104 Nnur bizde 3 ay 6 günlüğüz sırf mama ile besleniyoruz ilk defa duydum mama ve muhallebiyi bilen biri çıkar umarım
Nnur Boylu0104 Bende sadece mama veriyorum artk doğduğundan bu yana zar zor emzirdim 1 hafta olacak tamamen bıraktık. 1 aydır zaten emip emmedigi belli değildi çok ağlıyordu herşeyi denedim olmadi bende biraktim
Nnur Boylu0104 3 4 gün önce bi arkadaş mama ile ne yapabilirm diye post açtı oraya bi bakarmisin ben anlamadim normal mama ike birliktemi pişiriyorlar