Asya0307 Nnur hayır biberonla aynı şekilde mamadan 2 ölcek koyuyosa ondanda 2 ölcek koyuyor ben hic denemedim ama ben sadece kaşik mamasini kaşikla yediririyorum, Hero baby 4. Aydan itibaren olandan alip deneyebilirsin
Nnur Asya0307 anladım peki. Kasık mamasını sadece bir öğün veriyorsun demi diğer öğün normal mama mi veriyorsun günde kaç defa veriyosun
Asya0307 Nnur Valla bu dedigim kişinin bebeği mamayi icmiyormuş içine kaşık maması koyarsa iciyomuş sadece, O her öğün öyle veriyo ama istersen sen gunde 1 yada 2 kez oyle verebilirsin senin bebeğin sade mama iciyorsa, O aptamille hero baby karistiyor
Asya0307 Nnur Beni soruyosan benim kizim mama almiyo sadece emiyo 7bucuk aylik, ek gidaya gectigimiz icin kasim mamasini gunde 2 kez yada 1 kez veriyorum baska seylerdende yedigi icin
Sarelim Nnur bnde hıpp mamasının içine pırıl unu yada irmikli olandan katıp biberonla her ögun veriyorum.
Nnur Boylu0104 evet yavaş yavaş başlayabilirsiniz dedi daha dün geldim ama simdi arastrma icindeyim haftaya 4.ayı dolduracak ondan sonra başlarım
Nnur Sarelim nasıl ayarliyosunuz pki. Pirinç unu pişirip mi koyuyorsunuz. Ve ikisinin ölçeği nasl ayarliyosunuz
Sarelim Nnur hayr pırınc unu hıpp var satılıyor markette. 2 bucuk pırınc unu 3 ölcek formul mama katıyorum ve hazır. 180 CC suya