Sucukluyumurtaa Balkupum2505 hemşirede bir sey demedi Zorla agzından şaf alıyorz oyle olunca sıkıntı yaptım😭
ilay2020 Sucukluyumurtaa 7 ay kontrolüne gittiğimizde bebegim 500 gr almisti. Doktor bu aydan itibaren kilo alımında 300 gr yeterli olarak bakıyoruz dedi. Burdan yola çıkarak aldığı kilo yeterli gibi sanki annesi
Sucukluyumurtaa ilay2020 öyleyse sorum yokmuş hemşire bir şey demeyince stres oluyor insan az kilo almış dıyor
Sucukluyumurtaa Alya34 sağlıklıdır inşallah. Birazda yapıdan mı anlamıyorm. Aşırı hareketlıyız biz. Sizin bebegınızde oyleyse belkı ondan da oluyordr. Artık ben ona yoruyorm
Alya34 Sucukluyumurtaa biz ailecek öyleyiz yiyip yiyip kilo almayanlardaniz bende ona yoruyorm baba da bende aynıyım çünkü düşün 12 de 1 de tost mantı Makarna yeriz ama yok kilo almyrz 😀 çok şükür sağlığı yerinde
zeliihaaa Sucukluyumurtaa /2 armut ½ elma ¼ muz 1çay kaşığı keçiboynuzu pekmezi Bütün meyveleri cam rendeleyip, ardından çok az pekmez ekleyip, karıştırıyoruz.
MerveLiva zeliihaaa oyyy Rabbim şafi ismiylr şifasını versin canm inşAllah Evlatlarımızı sakınsın dediğin gibi dermansız dertleri olmasın da herşey geçer
Balkupum2505 Sucukluyumurtaa bemce skntı yapmayın ve eskisi kadar kilo almasini beklemeyin 9 10 ayliktan sonra duruyo kilo artislari
Prensesannesii34_ Sucukluyumurtaa 8,300 mi üzüldünüz. 9 aylık kız 8600 erkek 9 kilo . Sizinki de ortalamanın içinde .
MerveLiva Sucukluyumurtaa ondan dolayıdır canm sık yemekte kılo aldrmyor sağlıklı sıhhatli kuvvetli olsun hepsi inşAllah
ZEHRA_ASEL Sucukluyumurtaa aç karna keçiboynuzu pekmezi ver labne yumurta sarısı ekmek içi ver bazen yoğurtla ekmek karıştır benim kızımda 10aylıkken 9.300 Dü şuan 11auın içindeyim bilmiyorum ama kaşık maması doktorumuz hipin markası önerdi günde 2 defa yoğurtla karıştır ver dedi düzelmeye başladı bakalım devam sütü de alıyor anne sütüm yok malesef bakalım
Selma88 Cnm benim bebeğimde 10 aylık ve 9 kilo kilo alımı bayağı yavaşladı doktor normal dedi gelişiminde sıkıntı yoksa kilosunu çok takma dedi o yüzden artık bende takmıyorum çok şükür sağlıklı bir çocuk gerisini boşvet
Bng Benim kuzum 8 ay 21 günlük 7 kilo.8 ay kontrolünde 2 ayda 700 gram almış.çok canım sıkılıyor.elimden geldiğince yedirmeye de çalışıyorum ama yok
Balbocegi Sucukluyumurtaa normal canım bu. 11 aylık olmak üzere bebeğim. 7.Ayından beri ay da 200 gr kadar alıyor