Sucukluyumurtaa Kızımın 9. Ay kontrolune gittiğimizde 2,5 ayda 700 gr aldığını öğrendim😔 böyle devam derse kilo problemi yaşayacağı. Kilo alması için neler vermeliyim
MerveLiva Sucukluyumurtaa kaç kilo canım benm kızmda ayda 250gr alıyor artık bu tartılar kabusa döndü doktor ee artık normal büyüyolar harektlenylr diyorda ztn zayıftı harktlndkce ıyıce olan kılosuda gıtcek dıye korkuyorum ek gıda da oyle aman aman yemıyor bızde 7ay 7günlüğüz 7100 son aylarda çok az almaya başladı ama doktor sağlklı dıyorsa takmamaya cals bende oyle yapyrum
Alya34 Sucukluyumurtaa ya ben napayım oğlum 18 aylık daha 10830 grm büyüdükve kilo alimida düşüyor zaten
ilay2020 Sucukluyumurtaa 7 ay kontrolüne gittiğimizde bebegim 500 gr almisti. Doktor bu aydan itibaren kilo alımında 300 gr yeterli olarak bakıyoruz dedi. Burdan yola çıkarak aldığı kilo yeterli gibi sanki annesi
Sucukluyumurtaa MerveLiva 6,5 aylıkken 7,600 dü. 9 aylık şuan ve 8,300 olmuş. Çok şaşırdım kiloyu görünce. Hatta bende acaba tartı mı bozuk dedım😔
Sucukluyumurtaa aysengul1 evet 3. Diş patladı 4. Yolda. Sağlık ocagına gittim aşı içşn hemşire ile gorustum
MerveLiva zeliihaaa 3000kg doğdu canm çok az alıyor ya kafaya takmamaya çalışıyorum ama insan üzülüyor bide aşırı harktlı eli dursa ayagı durmuyor
MerveLiva Sucukluyumurtaa ayy o tartılar zateenn hep tedırgın gıtmeme sebep oluyor harektlendgı ıcın cok alamamıstır yemesı nasıl
Prensesannesii34_ Sucukluyumurtaa 8,300 mi üzüldünüz. 9 aylık kız 8600 erkek 9 kilo . Sizinki de ortalamanın içinde .
Eylul-aynur Sucukluyumurtaa çok normal keyfi falan iyiyse klinik muayenesi iyiyse hiç sorun yapma benim bebeğim 16 aylık 9 kilo yok bile ama klinik muayenesi iyi kilosuda normal seyrediyo dedi doktorumuz
zeliihaaa MerveLiva takma annesi boşver Allah başka dert vermesin inşallah bende bebeğimin alerjisiyle uğraşıyorum post açtım yüzünü görsen 😔2800 doğdu benim kızımda şuan 4 aylık 7200 oldu sarılık geçirdi 2’600 düştü va ama Alerji hastalığı var öpemiyleum yüzünü 😔😔😔😔
Sucukluyumurtaa Alya34 sağlıklıdır inşallah. Birazda yapıdan mı anlamıyorm. Aşırı hareketlıyız biz. Sizin bebegınızde oyleyse belkı ondan da oluyordr. Artık ben ona yoruyorm
MerveLiva zeliihaaa oyyy Rabbim şafi ismiylr şifasını versin canm inşAllah Evlatlarımızı sakınsın dediğin gibi dermansız dertleri olmasın da herşey geçer
zeliihaaa Sucukluyumurtaa /2 armut ½ elma ¼ muz 1çay kaşığı keçiboynuzu pekmezi Bütün meyveleri cam rendeleyip, ardından çok az pekmez ekleyip, karıştırıyoruz.
MerveLiva Sucukluyumurtaa ondan dolayıdır canm sık yemekte kılo aldrmyor sağlıklı sıhhatli kuvvetli olsun hepsi inşAllah