Necla61 Adeviyee aslında 9 da uyuyor kuzum ama uyaniyo yarim saat kadar oylanıp mizirdaniyo tekrar uyuyo hiç kaldırmasam olur belki artık
Deletedmom_29 Adeviyee Günaydın ✨ aralarda hiç uyanmiyor mu? 🤔 Benim bebiş uyuyor ben koca bebe için kahvaltıya kalktım 🌸
Adeviyee Deletedmom_29 uyanıyor canım iki ya da üç kere yakalarsam uyku beslemesi yapıyorum uyanmadan iki kere hiç uyunmadan uyumuş oluyor
Eliiiif Necla61 bizde 4 bucuk aylığız benimki yarımsaate bir 15dakikaya bir uyanıyor emiyor geceleri siz nasıl uyutuyorsunuz o kadar uzun uyuyor
Necla61 Eliiiif canım emziriyorum sonra emzik.veriyorum bazen zor daliyo ama uyuyo gece 2 kez emmek için mırıldanıyor hemen emziriyorum devam ediyo uyanmadan
Albayrakokur Akşm 7 30 uyutmltum şimdi uyandı 6 28 de şmdi tekrr uyutmaya çlştım uyudu şuan kucağımdai Ama kesntsiz değil sürekli uyanıyo
Deletedmom_29 Adeviyee maşallah. Benim oğlum da o zamanlarda uzun uyuyordu ama geç yatıyordu. 12de yatıp 7de 8de kalkıyordu. Şimdi 5 aylık ve of anlatmak istemiyorum 😄 geçeceğine inanmak istiyorum sadece 🤍🤍💙💙
Keremasaf Adeviyee dokuz buçukta uyudu 8 de uyandı şu an kucağımda emziriyorum uyuyor bir taraftan gece 12 de bir yedi 4.30 gibi bir yedi bir de şimdi yiyor ama uyku halinde emzirip yatırıyorum geceleri beşiğine hemen
ecemm-6161 Adeviyee günaydın hanımlar benim bebeğimde 2 buçuk aylık 10 da gece uyuttum 4 buçukta uyanmıştı şimdi tekrar uyandı tekrar yedirdim uyutuyorum 😊
Adeviyee ecemm-6161 canım sabah 7 gibi uyandığında tekrar uyutma güne başlasın bir saat sonda falan uyutursun gündüz uykusu olarak gece daha erken uyuyorlar öyle