Adeviyee Günaydın hanımlar kimlerin bebişi uyandı kaçta uyudu erkenci kuşlar kaçta uyandı 😊 benim bebiş üç aylık dekiz buçukta uyumuştuk yedi de uyandı benim kuş 🐣
Adeviyee Necla61 canım daha erken uyutabilirsen uyut benim bebiş de daha geç uyuyordu sanki erken uyuyunca çok erken uyanırmış gibi geliyor ama uyanmıyor
Eliiiif Necla61 bizde 4 bucuk aylığız benimki yarımsaate bir 15dakikaya bir uyanıyor emiyor geceleri siz nasıl uyutuyorsunuz o kadar uzun uyuyor
Adeviyee 2lokummannesiii evet aslında tam zamanın da çok şükür erken uyuması kadar güzel bir şey yok erken kalkabilir 😂
Necla61 Adeviyee aslında 9 da uyuyor kuzum ama uyaniyo yarim saat kadar oylanıp mizirdaniyo tekrar uyuyo hiç kaldırmasam olur belki artık
mycutebaby Adeviyee benimki 12 buçukta uyudu 4 de uyandı sonra emzirip yatırdım şimdi yine uyandı muhtemelen bir daha uyumaz 😔 1,5 aylığız daha
BademsMam Adeviyee o zamanlar benim kızımda çok güzel uyurdu. Bugün 3 te uyudu yarım saatte 1 saatte 1 uyandı 😭 şimdi geri uyuttum saat 8 oldu 😭 çok yoruldum