Nevolizm Ecenisaannesi al bendende o kadar bide kolik olması var sürekli ağlama krizleri gaz çıkaramamasi uyumamak falan zombi gibiyim 🤗…
Ecenisaannesi Nevolizm biz kolik değiliz ama gaz sorunu bide reflümz vardı neler yasadk neler çok zor annelik sağlıklı olsnlrda napalım geçiçek bu günler illaki
Nevolizm Nzkml yok bacım ben gece lambasını 7 açıyorum 2 de gece olduğunu zor idrak ediyor , uyumamakda direniyor , gözleri küçücük kalıyor kızarıyor sulanıyor ama uyumuyor…
Yazgunleri Nevolizm Sizin de her gün gaz sanciniz olsa siz uyuyabilir misiniz? Ayrıca bebeğinizi o kadar çok sallamanız baş ve boyun sağlığı için çok tehlikeli. Bebek sallama eylemi çok hafif yapılmalı. Ayrıca bebeğinizin sizin teninize ihtiyacı var o yüzden uyumuyor. Bebek ilk üç ay çok yoğun olmakla birlikte anne memesinde yaşar.
Nevolizm Yazgunleri 1 buçuk ay kucağımda uyudu zaten sonra beşiğinde yatmaya başladı bebeğimi benden iyi taniyamazsiniz bu yargılayıcı yorumunuz çok saçma , nasıl salladığımi nerden biliyorsunuz ki yargılıyorsunuz. Siz kendi fikrinizi kendinize saklayın …
Minnossareannesi Nevolizm Yok yok olmuyor çok zor gerçekten napalım sabır elbet bu günler geçecek diyerek sabrediyorum çok yorucu
Nevolizm Minnossareannesi öyle bacım elbet bu günlerde bitecek , annelerimiz bizi nasıl büyütmüş ben hayret ediyorum 😍…
Minnossareannesi Nevolizm Vallah ben de, hem de 3 kardeşiz sil baştan 3 kere yaşamışlar aynı şeyleri boşuna dememişler cennet annelerin ayaklarının altında diye el üstünde taşımak varken onca kadın öldürülüyor 😢
Nevolizm Minnossareannesi bizde 3 kardeşiz hepimize ard arda doğurmuş annem şimdi diyorum maşaAllahin varmış ben biriyle baş edemiyorum diye 😍 haklısın bacım kadının değeri bilinmiyor, kadın kadına bile düşman şimdi…
Nevolizm ayseguldogan amin inşaAllah canım benim , yapacak bişey yok galiba hepimiz aynı durumdayız , büyüyene kadar mücadele devam galiba 🤲…