Nevolizm 3 aylık bebeğim var akşam 7 den 10 bucuga kadar uyutmuyorum 10 buçukta uyuyor 11 de kalkıyor sonra eşimle battaniyede 1-2 ye kadar sallıyoruz uyumuyor yaa napcam benn 😔😔😔 neden gece olduğunu anlamıyor ? Işıkları kapatıyorum falan ama yok …
Ecenisaannesi Nevolizm canım geçmiş olsun çekenn halnden çeken anlar ben neler yaptım neler ama yok 6 aylık hala aynı değişmedi bende kabullendm artık bırktm ne zman uyursa
Zeyzeyim Nevolizm 19 aylık hala aynı uykusu bır gün düzelir 10gun berbat. 5ay salladım elde ellerim kopuyordu artık. Ayağa alistirdim rahatladim. Sizde alıştırmaya çalıştırın battaniye mahfder sizi
Mehtap44 Nevolizm aynı bizde bir hafta sonra 3 aylık olucak saatlerdir sallıyorum 5 10 dakika uyuyup uyanıyo 😩
Nevolizm Zeyzeyim ayakta gündüz uyuyor kuzum ama gece uyumuyor sürekli ağlıyor eşimde ağlatma gel battaniyede saklayalım diyor …
Keskeuyusam Benim kızım daha iki aylık bizde hiç hiç düzen yok henüz. Ben de akşam uykularına alıştırmaya çalışıyorum ama sabah maşallah kesintisiz uyur gece bütün gün ayakta
Nevolizm Keskeuyusam benimkinde oda yok ne gece ne gündüz naocaz bilmiyorum , burda bakıyorum millet uyku eğitimi veriyorum falan yazıyor ya bırak eğitimi sallarken uyusa şükür ediyorum …
Arafinannesi Nevolizm uykusuzluktan beynim durmuş göz altım çökmüş hamd olsun ama hayat enerjim 000000 3 aylık ama yok uyumuyor keşke uyumasa sadece onuda geçtim tüm ihtiyaçlarını giderdim bi güzel yıkadım gündüzde pek uyumadı uyur herhalde dedim saat 4 buçuğa geliyor tık yok Allah’ım sen bize yardım et güç kuvvet ver inşAllah 🤲🏻🤦🏻♀️
Nevolizm Arafinannesi amin amin inşaAllah bacım , uyumuyor TV izlemek istiyor sürekli ağlama moduna geçiyor valla artık ne yapacağımı şaşırdım bende …
Ecenisaannesi Nevolizm bnde öyle diyorum ama alıştm herlde artk ya sanki hiç uyumuyorum gibi uyku nedir unttuk 😂
Minnossareannesi Nevolizm Halinize şükredin bence 3 saat uyuyormuş benim kızım 7 de uyur 15 dk yarım saat en fazla yemek yeriz bulaşık toplayamadan uyanır gece 1 e kadar bazen 2 ye uyumaz 🙏🏻 En azından o arada siz de uyuyun işlerinizi halledin bide uzun bi süre erken kaldırmayı deneyin isterseniz
Nevolizm Minnossareannesi çok şükür bacım gece 2 de falan uyuyor sonra açıkana kadar 2-3 saat uyanmiyor ama uyutana kadar sallaya sallaya , oda ağlaya ağlaya perişan oluyor inanki , hep böyle gitmesin istiyorum uykuya alışsın istiyorm ama yok …
Nevolizm Ecenisaannesi al bendende o kadar bide kolik olması var sürekli ağlama krizleri gaz çıkaramamasi uyumamak falan zombi gibiyim 🤗…
Nzkml Benim kızım 10 aylık gece uykumuz yok maalesef. Gündüz uykularından kestim bir uykusunu atladım. Lambaları söndürdüm gece olduğunu ayırt etsin diye. İnatla uyumuyor. Ben de çıldırmak üzereyim
Nevolizm Nzkml yok bacım ben gece lambasını 7 açıyorum 2 de gece olduğunu zor idrak ediyor , uyumamakda direniyor , gözleri küçücük kalıyor kızarıyor sulanıyor ama uyumuyor…
Minnossareannesi Nevolizm Yok yok olmuyor çok zor gerçekten napalım sabır elbet bu günler geçecek diyerek sabrediyorum çok yorucu