herseysensin Bebeğim gece katıla katıla ağladı susturamadık eşime dedim hadi gidelim hastaneye apar topar indik arbaya bindik kızım sustu kolik olabileceğini düşündüm evde de düşündüm ama konduramadım gittik hastaneye doktor annesi bebeğiniz kolik dedi bebeğim ağladı ben ağladım eşim gece görev de oluyor ve bu ağlama krizleri genel de geceleri oluyomus 😔 basına böyle bisey gelen anneler lütfen yardımcı olun ne yapmam gerek içim parçalandı kızım ağlarken istemiyorum öyle ağlamasını
Ipekk herseysensin birçok bebekte olan bir durum maalesef . Bebeğinize masaj yapın, kolik müzikler açın kucağınızda kalsın çok fazla ağladığı zamanlar biraz işe yarayacaktır🙏🏻
Eliifbasar herseysensin Benim bebegimde kolikti her aksam maalesef ayni saatlarde saatlerce ağlardı... 1 aylık olsun duzelir,40 çıksın düzelir, yok 3 aylik olsun düzelir sakin bunlara bel bağlama her bebek farklı çünkü bizim 4 ay sürdü. Youtubeden gaz masajlarıni izleyip uygulayabilirsin. Birde kolik müzikleri var onlari acabilirsin benim cok işime yarıyordu. Kucağındaykende ayağının orta tabanına küçük küçük masajlar yapabilirsin rahatladığını goruceksin simdiden sifa olsun allah kolaylık versin🙏🏼
iremby herseysensin daha kolik tanısı koymadi doktorumuz ama kolik yönünde cok gazi var ikiniyor çok agliyof bebegim. Reflu yatagi aldim iyi geldi, sap damla ve biogaia damla kullanıyorum iyi geldi gibi, melisa rezene anason cayi yapip iciyorum iyi geldi. Emzirirken kafasını daha yukarda tutuyorum midesine daha rahat iniyormus süt rahatlarmis. Deneyebilirsin.
cerenduran kolik 6. aya kadar devam ediyor ama kafanızda çok büyütmeyin kolay atlatmak mümkün. ben ilk alto ay düzenli olarak bio gaia damla vermiştim barsak hareketlerini nispeten düzenledi. kendi yediğinize dikkat edin gaz olmaması açısından. yemeklerinize kimyon atabilirsiniz. kendinize kimyon çayı yapabilirsiniz. humana rezene kimyon da iyi. bebeklerine de kimyon veren var ama ben cesaret edemedim. bir de gazı olduğunda masaj yapın Ayşe Öner in videoları bana klavuz oldu. sürekli ilgilenince bir süre sonra onu rahatlatacağımı bildiği için ortalığı velveleye vermeyi bıraktı kızım. sürekli ilgi ile bu şekilde atlattık. zor ama ayrı bir bağ oluştu aramızda bu dönemde. sabır ilgi şefkat masaj ve dikkatle atlatılmayacak kolik yoktur bence.
herseysensin cerenduran kızım sadece anne sütü almıyor meme mama gidiyoruz. Ben nasıl alışacagım bu sürece bilmiyorum 😔 içim parçalandı kızım ağlarken ve onu susturamamak hala konduramıyorum belki bi seferliğinedir Baska olmaz diyorum
Aybuke_ herseysensin malezef canm benmde kızım aynı hemfe biz daha sadece 21 günlüğğz bu gece 10.39 da basladı en son 4 e kdarkatıla katıla agladı dayanamadm fitil verdim uyudu
Aybuke_ herseysensin inşallah canm inşallah doktor bana biogaia bide sap simplex verdi gerclten cok işe yarıyo tavsiye ederim hergün aglardı smdi sürekli olmamaya basladı inşllah 40 ndan sonra hersey biter
herseysensin Bana sadece biogaia kullan dedi inşallah biz de de işe yarar Rabbim sabır versin bebeklerimize de bize de
Asafefendi herseysensin benim oğluma sab işe yaramadı.biogaia iyi geldi.bir de her sabah rutin olarak masaj yapıyorum tüm vücuduna.gün içinde de her altını değiştirmese karnına yapıyorum.videolar var oradan izleyip nasıl yapacağınızı öğrenebilirsiniz.bununla birlikte mutlaka çay kahve ve çikolatadan uzak durun.hatta kakaolu şeylerden uzak durun.ben ilk zamanlar her emzirme sonrası bisküvi çukurlara felan yerdim.biraz da ben bu hale getirdim çocuğu bilemeden.doktor bana kolik çocuğu çikolata çay tetikler dedi öyle bıraktım.bazen resmen çikolata krizine giriyorum ama yemiyorum🤦♀️ Çünkü ben çayı fazla içince ya sa çikolata yeyince çocuk ateşe konmuş gibi ağlıyor.
herseysensin Eliifbasar peki sizin bebeğiniz gazını çıkartamıyo muydu yani az mı çıkartırıyordu benim kzıım gazını da bayağı cıkartıyo
herseysensin iremby inşallah sizin bebişiniz olmaz bizim de öyle baslamıstı bende sap damla kullandım kiraz cekirdeği bel bandı ve kemeri aldım ayaklarını karnını sıcak tuttum ama işte oldu bebeğim
herseysensin Deletedmom324 saati geldiğinde inşallah tekrarını yasamam eşim gece görev de oluyo kayınvalidem var ama eşim yokken daha da paniklerim napcam bilmiyorum
iremby herseysensin him anladim. Benimkide o yonde gözüküyor. Doktor baska bir sey var mi diye bakiyor ama kolik tanısı koyucam galiba bakiyim tam da dedi
Eliifbasar herseysensin çıkarıyordu canım ama yinede ağlıyordu. Ne kullandiysak denediysek fayda etmedi malesef koliklige hic bir sey işe yaramıyor tek çaresi zaman..
Deletedmom324 herseysensin sizin bütün duygu gecıslerınızı herseyı hıssedıyorlat. Sakın kalmanız lazım. Zaten panıkle yapamazsınız ki. Baska işleriniz de de panik olsanız sonuc olumsuz olur. Dus aldırın , kolık muzık acın. Sakın kalın. Denemekten zarar gelmez 😊
denizyildizi herseysensin oğlum 20 günlükken başladı. Günün belli saatleri ağlama krizleri oluyordu. 25. gün soluğu dr da aldık kolik dedi. Mama kullanıyorduk aptamil conformil kolik gazlı bebekler için mamaya geçtik. İlaç olarak gaz damlası-sab simplex, probiyotik-biogaia birde sindirim sistemini ve bağırsakları düzenlemesi için sadece doğal yağlar ve minerallerden oluşan infanium good Night verdi. İlaçlar iyi geldi ağlama krizleri geçti. Bir de her besleme öncesi karnına masaj yapmamı söyledi doktor. Ayrıca ağlama krizlerinin tuttuğu saatten 1 saat önce ayaklardan başlayıp zeytinyağıyla masaj yapmamı ve ayaklarını sıcak tutmamı söyledi. Böylece oğlum rahatlıyordu ağlama krizleri kesildi. Şu an 3 ay 24 günlük artık ilaçları da bıraktık. Arada çok sancısı olursa sadece gaz ilacı veriyorum.
herseysensin denizyildizi tesekkür ederim yardımcı oldugunuz için aptamil conformil iyi geldi mi bebeğinize ben normal aptamil kullanıyordum hippe gectim ama aklım aptamil conformil de iyi gelir mi acaba diyorum meme mama gidiyoruz. Az önce sağdım ve sütüm Cok az cıktı üzüntüden sütüm de azalmıs
herseysensin denizyildizi gaz cıkarma durumu nasıldı bebeğinizin Benim kızım bayagı cıkartıyor ama yine sancı cekiyor ne kadar gaz olabilir ki bitmiyor