Edaliprensess Kızlar doğdugundan bu yana kızıma prima premiumcare kullanıyorum ama kilosuna göre almana ragmen bacakları hep lastik izi oluyor kızarıyor. Sleppy denemek istiyorum ama kullananlar memnun mu iz yapıyor mu bi de bez değişikliği pişik yapar mı acaba
Kelebek0101 Edaliprensess Biz de prima kullanıyoruz değiştirmeyi düşündüm ama dedikleri gibi pişik yapar ona alıştı dediler değiştiremedim iz de yapıyordu onun için bi büyük boyunu kullanıyoruz şuan primanın daha iyi
LilyaBn Edaliprensess bir numara büyüğünü kullanın kilo ve beden pek tutmuyor bezlerde. Bu arada bende 10aydır premium care kullanıyorum. sleepyden herkes çok memnun diye küçük bir paket aldım deniyorum fakat hiç memnun kalmadım. Hem sızdırıyor hem iz yapıyor hem de primadaki kuruluk hissi yok bence🌸 primadan şaşmayacağım bir daha👌
EgeveAlyaninannesi Normalde molfiks kullaniyordum sleepy almisti bir kez esim oda guzel fena değil ama hafta sonu bez bitmiş yakin markette molfiks bulamadim ve önlem aldim acayip iyi yaa bebeğin poposunda yok gibi duruyor yumuşacık kremli sızdırma sıkma yok eğer isterseniz bi deneyin
GamzeNazli35 Sleepy aşırı lastik izi yapıyor. Bebeğim zayıf olmasına rağmen bacakları kıp kırmızıydı. Primada yapıyor ama sleepy kadar değil. Aktif bebeyi deneyebilirsiniz
Elifnaz20 Sleepy kullanıyorum, pişik bez kaynaklı hiç olmadı. Sleepy de lastik izi yapıyor ama ben gündüz lastikleri söküyorum, ona rağmen hiç taşırma olmadı kaka ya da çiş.
Ecenisaannesi Edaliprensess ilk doğdugunda prima premşum care aldık 2 numara geçince pişik yaptı ozmandan beri sleepy kullanıyorum çok memnunum lastik izi bezden değil ama beden değişiminden yapıyor bnce
Kevser_ Edaliprensess sleppy kullanıyorum lastik izi oluyor galiba bu her bezde sorun oluyor 🙈 3 aylık bebeğim 3 numara kullanıyorum bebeğimin kilosu 5.800 pişik yapar diye düşünmeyin tamamen bebekten bebeğe değişiyor alıştı diye bir şey yok değiştire bilirsiniz tamamen benim fikrim
Toprak2509 Edaliprensess prima bizde pişik yaptı sleppy nin dopallıgını seviyorum ama ne yazıkki oda iz yapıyor
Ysmncm Edaliprensess premıum care kullandım 7. Aya kadar lastık ızı yapıyodu prima aktif bebek kullanmaya basladım artık iz olmuyor aynı sekılde memnunum 4 ay oldu sorun yasamadım sadece premıum care daha psmuklu aktıf bebek daha ince ve küçük
edsn1 Edaliprensess Prima güzel devam edebilirsiniz ama onun yerine sleepy almayın çok fazla naylonumsu ,iz bırakıyor benim bebeğimin bacak boğumları su topladı sleepy yüzünden sleppy yerine Molfix alabilirsiniz 👍
tasknozge288 edsn1 bende doğduğundan beri sleepy kullanıyordum numara büyüdükçe sanki içeriği değişiyor gitgide naylonumsu gelmeye başladı ve benim oğlumdada bacağındaki boğumlar su topladı acaba pişik mi başka bişey mi diye düşünürken iyi ki bu yoruma denk geldim yalnız değilmişiz molfix pure&softa geçtik memnunum şuanlık daha geçmedi su toplaması ama umarım geçer zamanla
Nrgs Edaliprensess kesinlikle Prima hele hele lastik izi için sleepy’i asla düşünmeyin bir paket kullandım primada ince bir çizgi olurken sleepyde bildiğiniz mosmor oldu bacakları paketi zor bitirdim