Betul_betul kurkmantosuz-madonna 2 fatura var odeyemedik ondan 535 TL bu ayın ki 200 TL geçen ayın ☹️☹️
Gezenti kurkmantosuz-madonna gece gündüz mu çalışıyor 45 de o fiyat geldi merak ettim ben gündüzleri kapattığım halde 320 tl geldi
kurkmantosuz-madonna Gezenti hiç kapatmıyorum , arttırma azaltma da yapmıyorum , 4 Petek yanıyor ama ev 2+1 birde yalıtım çok iyi
Ebruli101 Aycaa 621 TL geldi 😌 40 dan başlıyor kombi hiç dokunmadık ama kendi yükselip düşürüyor ev sıcaktı 5 petek açık
Gezenti Suzionur çok sıcak oluyor dayanamıyoruz tsortle duruyoruz evde hıc uzun kollu giymedik o yüzden bosunayakmiyorum 10 gibi kapatıpaksam 5-6 gibi yakıyorum.
1mom1baby Aycaa bende ondan bahsettim zaten 😊 oda sıcaklığını 25 derece yapmadan yanmiyor çok sinir bozucu önceden oturduğumuz evde 20 yapsak yanıyordu
Gezenti kurkmantosuz-madonna evet baya iyiymiş bide şehire göre fiyatlar da degisiyorgaliba ablamla.ayri seyitlerdeyiz o bizden daha fazla yakmış ama nerdeyse aynı fatura gelmiş bizde m3 u 2 lira
1Ezoo kurkmantosuz-madonna yanlisim varsa duzeltin ama bu donemde fatura odemeynce kesinti olmuyor diye biliyorum
Asya0114 Aycaa 45 de yakıyorum oda ısısınıda 23 e ayarlıyorum gece 22 ye indiriyorum 452 TL gelmiş bize
Batu55 Aycaa 38 derece 202 tl geldi her taraf açık bazen terliyorum 35 dereceye getiriyorum. Evden sanırım bizim evimiz ısı yalıtımlı bide 3 cephe kapalı 2 cephe cam balkon bir cephe diğer apartmana bitişik ondan sanırım