Ebru41 Scorpionesi ben trendyoldan aldık aynısı gibi geldi odasına uydurdum çok güzel bir halı kalın yani ordands bakabilirsiniz
Bsrsn Kugucarpet sayfasından aldım çok memnun kaldım. Gelen halıda çok hafif bir leke vardı çok belli olmuyordu hatta hiç belli olmuyor çok dikkatli bakman lazım 😂😂 resmini çekip attım hemen yenisini gönderdiler ücretsiz şuan 2 tane halım var ..
Scorpionesi Bsrsn çok iyiymiş,keske bütün satıcılar böyle olsa 😁 modellerine bi bakayim,teşekkür ettim🥰
Sarekuzu_19 Scorpionesi çocuk odasına 6 M2 halı aldım çok pişmanım şimdiki aklım olsa yıkanabilen ince halı alırdım yatağın dolabın altından çıkartması bi olay sürekli yıkamaya gönderilmesi ayrı olay
Scorpionesi Sarekuzu_19 aslında şöyle, kızım o odayı şimdilik oyun odası olarak kullanıyor,beşiği bizim odada,orta baya boş, oynarken de yerde otursun istmeiyorim o yüzden büyük istiyorum 🙄
Sarekuzu_19 Scorpionesi anladım su makinaya atilanlara bir bakın benim kızım şuan 19 aylık oldu ve halının heryeri yemek lekesi falan örtü sermistim bir süre sonra oda sıktı bunu kaldırıp makinaya atilabilen halı almayı dusunuyoruz
Dygudfne Scorpionesi bende trendyoldan almıştım. Ebatları var halıları bi bak istersen yinede hem güzellerde ben hem çocuk odasına aldım hemde mutfağıma