Scorpionesi Selam kizlar,bebeğimin odasına halı alacagim.İnstagramda bir sürü sayfa var ama güvenemiyorum,sizin alsiveris yapip da memnun olduğunuz sayfa var mıdır
acimavi Scorpionesi rivaistanbul sitesinden aldım, instagramda görmüştüm, kendi internet siteleri de varmış, oradan baktım sipariş verdim ve çok memnun kaldım. İstediğiniz modeli istediğiniz büyüklükte yapıyorlar
merveyyoruuk Scorpionesi Canım ben ınstagramda Hayat Home’den aldım ama sayfa güvenilir arkadaşım da almış evime de aldım ayın 16’sında gelecek modelini atayım her ölçüde yapıyorlar🥰
Birlokumeselesi Scorpionesi ben simentex sen yıkanabilir deri tabanlı 4m2 aldım oğlumun odasına daha yeni aldım hatta kalitesine duruşuna bayıldık çok da uygun fiyatı instagramdan bakabilirsiniz ☺️
ikiyakisikliannesi Deletedmom9 siz hangi satıcıdan nasıl bişey aldınız resim atabiliyor musunuz benmde küçük bişey almam lazım ♥️🤗
Deletedmom9 Simiyy Şimdi şöyle ki bizim ev zaten 100 m2. Odalar küçük bundan daha büyüğü kötü olurdu ben her yer halı tarzı sevmediğim için bunu aldım yanları mat deniliyor sanırım onlardan aldım.