Sumeyyebaglan 45 kiloyum ona rağmen minik bi göbek kaldı gitmiyo düşün🤦♀️ Gerçi gitsinde istemiyorum pek ama neyse😂😂
Ayliz09 Benimde 17 aylık kızım kilom kalmadı ama göbek var 1 haftadır ebru şallı zinde kal 3 ve 5. Platesini yapıyorum gidecek gibi sanki inşallah 😂
Ayliz09 Asafeymeninannesi yaramaya başladı bence karnım çok yanıyordu ilk günler yaparken ama şimdi ilk günlere göre daha iyi 😊
Ayliz09 Asafeymeninannesi yarım saatte olsa kendime çocuk dışında vakit ayırınca daha iyi hissediyorum sanki evde hergun aynı şeyler olunca 1 haftadır farklılık oldu banada 🤗
Asafeymeninannesi Ayliz09 Deneyeceğim dedim ve demekle kaldım 😒 hazır müsait iken YouTubeye göz atayım ben 😊
Siyahbeyazz Asafeymeninannesi ben yamunanın korsesini aldım çok memnun kaldım birde düzenli spor yaptım evde bebeğim uyudu vakitlerde kremide o şekilde kulandım ben çok faydasını gördüm umarım sizde görürsünüz 🙏
Mom080 Asafeymeninannesi yorumunu yeni gördüm desem 🥺🥺🥺 ah çok geçmiş olsun canım neyden ameliyat oldu RABBIM sağlık versin inşallah 💞
Asafeymeninannesi Mom080 Amin inşaAllah 🤲🏻 Diz kapağında yumurta büyüklüğünde kist vardı onu aldılar. Yürümesini çokça zorlamaya başlamıştı.
Siyahbeyazz Asafeymeninannesi ben verda kutsal diye biri var YouTube de hemen hemen hergün yeni video çekip atıyor ben onun yapmıs oldugu sporları yapıyorum bide kadını izledikçe fiziiğini gördükçe daha bi heves gelıyor tavsiye ederim 😇
Asafeymeninannesi Siyahbeyazz İnanın göbeğimi gördükçe hayattan soğur hale geldim. Nette limon,lahana,maydanozlu bir tarif varda kararsız kaldım
Siyahbeyazz Asafeymeninannesi valla çok şeyler var ama ben açıkcası yapmadım bol bol su içmek lazım ben 2 bucuk litre içiyorum mutlaka bide leslie yapmanı tavsiye ederim evde bebişin uyudunda inşllah faydasını görürsünüz sizde kurtulursunuz o sinir bozucu göbekten