Ata0905 Mom3 yani temizlemesine temizliyor ama aşırı kimyasal püskürttükten sonra resmen tıkanıyorum. Zırt pırt kullanılacak bir ürün değil. Zaten 10 liraya ne kadar kaliteli olabilir ki
mom1236 Mom356 evet ocağı temizlemiyor yani temizlese bile lekeli duruyor, Cif krem çok güzel yapıyor ocağı. Asperox diğer şeylere yağlara falan iyi
_Zeynep_bebek Seherronya kireç için limon tuzu kullan canım daha iyi olur dıverı kimyasal sonuçta bebişin niyetı yok mu gelmeye
Seherronya _Zeynep_bebek denedim biraz önce sirke bile daha etkili :)) limon tuzu yapıyordum bir ara gerçekten tertemiz yapıyodu ama şimdi kalmamış evde alıcam en kısa zamanda 😍 valla sabahtan beri iş güç yapıyorum ayaktayım ama yok ağrı falan 😂
HYagmur Mom3 evet çıktı çıkalı sarı güç kızımın çıkmayan lekelerine deva oldu halılarıma deva oldu ocakta süper performans her türlü yağ kir de süper performans tabii ki kimyasal ama bazı zamanlarda çok ihtiyaç duyuyorum tek şişe herşeyi şipşak hallediyor😅
Nik_mik_yok kokusudalin ellerinize zarar vermiyor mu yaa. Benim cildim çok hassas ,merak ediyirum ama almaya da korkuyorum. Yağları 5 sn de söken ellere neler yapmaz diye 🤣 eldiven kullanmayı da sevmiyorum
614408eoa Mom3 abartıldıgı gbi sıkınca yaglat erimiyor öle bi beklentiniz olmasın ama güzl yani is görür
mertinannesi_ Mom3 ben degil ama annem aldı onda kullandım hiç bir işe yaramıyor dıger temizleyiciler daha iyi ben hıç begenmedım