ZumrAsel Mom3 kullananlar duymuştum lekeyi giderdi ama kendi sarı lekesi kaldı 😃 onu da çamaşır suyu pekledi. Tavsiye etmem ama halıda, ben yanlış duydum galiba.🙃
ueums Mom3 Bembeyaz halıma mor lahana turşusu dökülmüştü günler sonra aldım denedim ve hiç iz kalmadı demin de kızım salçalı yemek döktü yine halıma uyusun denice tekrar o lekeyi de çıkaracak mı bakim
Erimdeniz1730 Mom3 reklamlarda anlatılan kadar iyi değil çok bi beklentin olmasın normal bi yağ sokucuden farkı yok bana göre
Smyr6346 Mom3 fırın kalıntısında denedim hiç bi işe yaramadı halbuki kalıntı 5 aylık da değildi 5 saniyede de çıkmadı😅
ueums Seda1208 Ben lekeye sıktım ardından ıslak bezle bolca sildim çünkü hafif sarı lekesi oluyor onu da kalmaması için iyice silmek gerekiyor
Aselmevailaysena Mom3 ben kullanıyorum ama memnun değilim normal yag çözücü daha iş goruyor aspiratör filtresine sıktım hic birsey olmadi oyle reklamdaki gibi😂
Kaya Aselmevailaysena kuzum en güzeli eski yöntem alıcan eline teli dökücen yağ sökücüyü ovacaksın 💪 kol gücü olmadan hepsi hikaye
Kaya Mom3 5 saniye yalan biraz ovalamak gerekiyor fakat cifin %100 yağ çözer dediği spreye 1500 basar
fistikcisahap Mom3 hiçbir işe yaramıyor eşime verdim araba temizliğinde kullandı çok beğenmiş 😆😆mutfak ve banyoda diğer deterjanlardan farkı yok kesinlikle