tmmzysf20 0 6 ay emzik kulanıyorduk şimdi 6 aylık olunca 6 18 aldım ama tutmuyor ögürür gbi atıyor emzigi sizde bu durumu yasadınızmı tutumu sonradan?
Annis-ogul tmmzysf20 evet cnm malesef çoğu bebek kabul etmiyor bnm yeğenim de ayni şekilde 6.18 aylik emzik aldi ablam ama bi turlu kabul etmiyor eski emzigini istiyor.
Caglaa tmmzysf20 benim kızım 1 buçuk yaşına kadar 0-6 olan emziği tuttu digerlerini hic tutmadi. 1 buçuk yaşında evdeki büyüğü denedm tuttu. Her bebek tutmuyo malesefki ilk emzigini istiyolar.
Asafbugra tmmzysf20 kaç aylıkken 6 18 vermeye başladınız . Benim oğlumada aldım 8 aylıkken tutmaya başladı
Annis-ogul tmmzysf20 1 yasinda ve hâla tutmuyor sinir krizi geciriyor adeta cnm .ins senin bebis kolay alışır. Bnce eski emzigo tamamen ortadan kaldir uygu sırasında ver alışsın
tmmzysf20 Annis-ogul suan emzikle uyuttum vericem cıkarıp yenisini ablan için üzüldüm İnşaAllah tutar 😔
tmmzysf20 Annis-ogul https://hizliresim.com/2wz8el verdim ama almıyor agzına damagıyla emanet tutuyır 🤷♀️
tmmzysf20 Caglaa İnşaAllah tutar bizimki ya anladım bayada 1 yasa kadar emmiş femeki buyuk xaten kalıp olarakta asırı buyuk dierine gore
Gmzdgs tmmzysf20 6 18 e geçince tutmadı geceleri tuttu snra onuda bıraktı 7 aylıkken eski emziği de attım yenisini alınca ne bilim keske atmasaydım şimdi hiç bişey tutmuyor ama gerçi artık aramıyo da alıştı 13 aylık
Araseymen tmmzysf20 aynen bende zorlamıyorum şimdilik nasılsa 2 yaşında memeyi bıraktırmayi düşünüyorum.
Parsannesi tmmzysf20 ben pekmeze batırıp vermiştim öyle almıştı valla hatta tommee tippee aldım onu da emmek istememişti öyle tuttu 😅
tmmzysf20 Araseymen bende zorlamak istemiyorum tutmazsa yapcak bişi yok yeni 0 6 almam lazım dieri bayadır var