Kumsal25 Karaoglannesi ailece alerji durumu varmıydı peki bizimde hep bagırsaklar sıkıntı yani doktorlar bu kdar salak değildir anrm alerji olsa anlamazlarmı anlamyrm yani
Karaoglannesi BEYZANUR2020 patatesle başlanıyor arkasından havuç kabak pirinç irmik elma muz yumurta sarısı ilk etapta bunları 3 gün kuralıyla veriyorsun
Karaoglannesi Kumsal25 benim doktorum kakada kan yok diye süt alerjisi teşhisi için bekleyelim dedi 3 aydır mukus var halbuki 🤷♀️ Bu doktordan doktora değişiyor o yüzden ben de anlamadım kızgınım
Karaoglannesi BEYZANUR2020 silme bi tatlı kaşığı un bi çay bardağı su ile pişiriyorum kapattıktan sonra cam rende ile üzerine elmayı rendeliyorum
Aselask34 Karaoglannesi peki şu an ne kadar sıklıkla yapıyor kakasını biz her gün 7-8 defa yaptığı için alamıyorduk kiloyu emiyordu anında emdiğini çıkarıyordu şimdi her gün 1 yada 2 kez yapıyor ve toparlamaya başladı kilo olarak
Defneninannesi1108 Aselask34 kaka ile kilonun bi alakasi yok bence. Ne yani 7-8 defa azar azar yapinca mi yada 1 kerede tasirincami ne yani anlamiyorum ben. Mesela bebekler 1. Ayindada gunde 10 kere kaka yapardi eee o zamanda mi almadi kilo. Önemli olan cis. Cok kaka yapmasi degil kanli kaka alerjik.
Omero21 Karaoglannesi bugün öyle dedi zaten bir ay sonra eğer meme mama reddi devam ederse ek gıdaya başlarız yavaş yavaş dedi
RuzgarMommys Bizim 3 ay olcak kilo alımımız düşmedi Zaten 4 aydan sonra daha az kilo aliniyor 400 gr alsa yeter dedi doktor Ben diyet yapiyorum sadece emiyor ayda 650 gr aldı Yarin gidicez doktora bakalım kontrolu var
RuzgarMommys Merhaba diyet yapalı 1 hafta mi oldu daha ? Korkmayın hemen kilo almicak diye Sekerli seyler tüketin Pekmez reçel dut icir hurma ye sütünüz şekerlensin o da bebeğine kilo yapacak hemde sütün articak
BEYZANUR2020 RuzgarMommys merhaba kardeş sizi bulmusken teşekkür edeceğim verdiğiniz kek tarifini yaptım demin çok güzel oldu yerken kulağınızı çinlattim yalnız vanilya da eser miktarda süt içerir yazıyordu onu koymadım
adelheid RuzgarMommys yaaa paylaştığınizi görünce yazmak istedim 4 ayligiz, geçtiğimiz ay diyet yaptım kilo alımı iyiydi ama bu ay az almış dedi doktor. Anne sütüyle besleniyor kilo alımının az olmasinin diyetle bir alakası mi var ?