Mom064 Merhaba anneler♥️Bugun tam beş aylık olduk.Doktorumuz tadımlara baslıyabilecegimizi söyledi 4bucuk aylıkken 7200kgidi Tadımlarda neler veriyorsunuz nasıl yapıyosunuz biraz bu annişkoyu bilgilendirirmisinis😂
Gamzeeeeee Mom064 şuna yeşil kabak zamanı değil kışın bal kabağı vermek daha doğru yeşil kabaklar yaz kabağı olduğu için şimdikiler hep hormonlu
Summerismom Mom064 ilk gün her öğün 1 çay kaşığı. 2. Gün bir tatlı kaşığı. 3.gün bir yemek kaşığı demişti doktorumuz bize. Ama karıştırmadan her besini tek tek 3 gün kuralına uyarak veriyorsunuz.
ErkekkAnnesii Mom064 canım yoğurtla başla 3 gün kuralına göre git sonra sebzelere geç patates havuç kabak bal kabağı gibi sonrada meyvelere geç tattırdığın herşeyi 3 gün kuralına göre ver canım suda içirmeyi unutma ☺
Mom064 ErkekkAnnesii ben yogurdu 3gün verdim😬Bundan sonra havuc patatesmi vereyim yoksa yogurdu bi üç gün daha vereyimmi
ErkekkAnnesii Mom064 sebzeye geçin bu sürede tadım yaparken alerji olmadığı besinlerden verebilirsiniz zaten çok az yiyorlar doyumluk olmuyor
Mom62636362 Mom064 ben de bu post altında tadımlarla alakalı merak ettiğim soruyu sorayım 😄 Mama/süt verdikten veya emzirdikten kaç dk sonra veya önce tadım yaptırıyorsunuz annelerimiz?
ErkekkAnnesii Mom62636362 ben karnının aç olduğu zaman tadım yapıyorum 1 saat içinde falan emziriyorum bazen çok aç oluyor yarım saat içinde emdirdiğimde oluyor birde oğlum çok kusan bir bebek olduğu için uzun süre beklemiyorum