MasalsMommy bayankitapkurdu Oh maşallahh. Ben 30 dk olarak bir sefer yapıyorum Ya. Vücudum alıştıkça süreleri uzatıp ek sporlar eklemeyi düşünüyorum ben iki kez yapamam muhtemelen😂
Furkansmomy MasalsMommy beni de etiketleeee beni deeee🤗🤗 eşim evdeydi bugün yapamadım ama Pazartesi baslıcam bırakmayınn kızlar çok etkiliiiii🙆♀️🙆♀️
MasalsMommy Yenibebek_yenianne bayankitapkurdu tugbamusalp demeetka Pembe_panjur Furkansmomy Tosbigim Balderininannesi Alacakus Bebegimm42 boncuk- Havvakus baharberkay Deletedmom5284 blue90 idil_nisa Zelihaoguzhan Poncigim04 sirius Poncigim04 Ozidem kaynar Cilginmomy ilknurege Tuba YasemiNYagmur1 Findigim ArasAybarsMoM YasemiNYagmur1 Ef24 Bireylulmeselesi02 Elzemmom CemreKerem35 Kevser_ Ayselyn Kiymet123 Osmnn_457 HaSrEtE Mom299 Evet kızlaar yapıldı mı sporlar? Ben anca kızımı uyuttum, birazdan yapacağım inşllah🙄🙄 Küçük cadıdan anca fırsat olacak uyanmazsa 😂 Sizler ne yaptınızzzz??
Furkansmomy MasalsMommy geldimm 🙆♀️ Lesliee yaptın mı ya da nezaman yapcaksın ben bebişi uyutuyorum ama uyuyunca yapabilir miyim bilmiyorum yorgunum😂 belki akşam mı yapsam diyorum dün de yapamadım 😳
Ozidem Ayselyn yok bitene yapabiliyorum leslie ile ısınınca onunyapiyorum sonrs oğlum uyaniyor uyanmasa yapabilirmiyim bilmiyorum
MasalsMommy Furkansmomy Yapamadım daha. Bebişin aşısı vardı onu yaptırıp geldik, şimdi uyutmaya çalışıyorum inşallah uyutabilirsem yapacağım ben de😂
Tosbigim MasalsMommy ben iki gündür yapıyorum ilk gün 30 dakika.. 2.gün 15 dakika yapabildim çocuktan dolayı. Ama baldırlarımı hissediyorum😄
Furkansmomy Leslie yapanlar kaç dk yaptığını yazabilir mi??? 🙆♀️🙆♀️🙆♀️ Ben 15 dk ile başladım 30 dk yapıyorum şimdilerde 🤗
Yenibebek_yenianne MasalsMommy Chloe Ting yapıyorum ya ben bölge bölge ne kadar incelecegimi görmek için aldim😐
Yenibebek_yenianne MasalsMommy Ama en buyuk derdim sezaryen gobegim😒 Ama inanin gidiyor gibi 2 cm incelmiş. 2 hafta dolunca tekrar olcu alacaktım. Aksam sporumu yapınca dayanamadım tekrar olctum😳