Nesrinimsii 2 yıllık evliliğim boyunca asla düdüklü kullanamadım korkumdan şimdi de şart oldu ama kararsız kaldım. Bütçem de aşırı fazla değil açıkcası emsan ve Karaca arasında gidip geliyorum. Kullananlar fikirlerini paylaşabilir mi rica etsem ?
Ebruli101 Nesrinimsii karacanin düdüklusu var çelik setimde memnunum çabuk yapıyor ama ben genelde haşlama et falan yapıyorum yemekleri düdüklüde sevmiyorum tadını 😊
Seda1208 Nesrinimsii karaca setimde vardı 3 yıllık evliyim geçen ay kullanmaya başladım çok pişmanım daha önce kullanmadığım için gayet güzel ve başarılı
Purposeless Nesrinimsii Taç düdüklüsünü kullanıyordum çok güzeldi taki kızım kapagındaki buhar düğmesini kırana kadar karacadan korkuyordum arkadaşta vardı patladı.Korkmazın aldım bende şimdilik iyi ama taç a alışmışım şimdi tüm düdüklüler korkunç geliyor 😬
merveshah Nesrinimsii fissler marka al iki boyu var ikiside cok kullanıslı o kadar cabuk pişiriyor ki yemekleri sasırırsın
Nesrinimsii Ranadlbl kullandığınız kilitli kapak olanı mı peki ? Yoksa tek siyah kulplu olan mı? Bide buhar yerinden su kaçırma vs sorun oldu mu ?
Ranadlbl Nesrinimsii kilitli kapak olandan benim kullandığım.Öyle bir sorun olmadı. 1 senedir aktif olarak kullanıyorum 👍
Mom0982 Nesrinimsii https://m.n11.com/emsan-innocook-465-lt-duduklu-tencere-seti-golden-pink-P292348412 su model canım.kapakları iki tencere de de kullanabiliyorsun.çok memnunum ben
Mina181019 Ben de 3 yıldır aryışdız kullanıyorum çok memnunum. Çelikte en iyi marka aryıldız emsana hiç bulaşma çelik markası bile değil sonradan çelik işine girdiler🤔
Ranadlbl Mom0982 ben de bundan kullanıyorum. Benim için tek sorun geçenlerde pişerken üst kilitleme yeri var ya orası ısınınca atıyor. Bir de dişinin biri kırıldı. Ama sorun olmadı Allahtan 😀 yine kendi kendini kilitliyor.
Mom104 Nesrinimsii Ya bende Karaca var son serisi daha 1kez kullandım düğünümde kim getirdiyse şu eski tip indir kaldır düdüğü olanlardan varya ondan hediye getirmiş yıllardır onu kullanırım çok rahat mis gibi 😅😅