su-perisi YeldaKuzey bizde ankaradayiz hic hissetmedik ama bebegim aglayarak uyandi o hissetmstir belki siz neredesiniz
SertapHilal Uyurken uykumdan uyandım eşim yatağı sallıyo sandım sonra koşarak geldi kalk deprem oluyo diye 😰 Herkes başkonlarda komuşular dışarı çıkıyo ne yapacağımı sapıttım şuan
GulcanYldzdal SertapHilal sakin ol kuzum eşin yanındaymış zaten bebeğininn korkmaması için senin sakin olman lazım dua et Allaha sığın rabbim korusun inşlhhh tüm ümmetini 🙏
YeldaKuzey su-perisi mamaktayız siz nerdesiniz yine olabilirmiş tedbirli olun canım Allah korusun hepimizi
su-perisi YeldaKuzey amin canim biz batikent tarafindayiz burda ailelerimizle konustuk onlar hissetmis ama biz hissetmedik allah beterinden korusun
YeldaKuzey SertapHilal çıkmayın kuzum bebeklerimiz çok küçük hava soguk haberleri izliyoruz şuan kötü birşey yok yinede tedbirli olalım
Msg Rabbim yardımcınız olsun Elazığda surekli deprem oluyor ve hep buyuk depremler sizi cok iyi anliyorum . Allah hepimizi korusun Rabbim yardımcımız olsun. Cok cok gecmis olsun hepinize.
Deletedmom_9857 YeldaKuzey Amin inşallah canım başım dönüyor hala yakın yerlerde hissedenler ne durumdadır 😔🤲🏻