Elmalipankek beyin emarı için birşey diyemeyeceğim bizim bacaklar emar çekildi, uyku ilacı verdiler bizde öğlen uykusu vaktine denk getirdik aceleydi. Uyurken ve uykudan uyanırken ilacın etkisinden çok zorlanıyorlar, uyurken 15 20 dkda uyudu hemen çok çırpınmadı ama çıktığında uyanmaya başladı ve o iki saat kabus gibiydi üzerine sıkı bir pantolon kazak giydirin ve güçlü durmanız lazım acayip çırpınıyorlar kendini bilmez halde… eşimleydik 1 dk dan fazla kucakta tutmak mümkün olmadı bizimki 3 yaşa yakın, dışardan başkası görse halimizi çocuk kaçırıyorlar diyebilirlerdi, araba çok çok uzaktaydı doktordan emar çekinmeye gittik otopark sorunu olan bir yerdi 10 dk yürüyüş mesafesindeydik muayenhane ve emar merkezi, o yol 1 saati aştı bir ara ben kızım kucağımda caddenin ortasında düştük kalkamadık dibimizden arabalar geçiyor! Yaşadığım en zor günlerden biriydi! Arabanız varsa ki iyiki vardır çok yakına getirin! Üzerini sıkı giydirin emar odası soğuk ve çıkınca çarpınırken üzerinde birşey kalmıyor palto giydirdim kafasına geçti kilotlu çorap falan açıldı beller popo çırpınırken! gözünüzü korkutmamışımdır inşallah ama ilaç çok zorluyor. Hazırlıklı olun diye ayrıntılı anlattım. bizim kız çizgi film falan izlemez bilmez daha 2 3 dk izlemişliği var tekrar doktorun muayenehaneye gittiğimizde hala ilacın etkisindeydi çizgi film açtılar öyle duruldu biraz, kendine gelemedi ama duruldu yani… aklınızda olsun. Çok çok geçmiş olsun. İnşallah birşeyi yoktur bu arada arkadaşlar yalnız girdi demiş ama beni de almışlardı içeri ben yalnız mı girecek demiştim anne de babada girebilir demişlerdi uyuyacak olunca bir kişi yeter dediler.