Mom078 9buçuk aylık kızım var yarım saat önce emdiğini yedeğini ağız dolusu bir şekilde kustu sonra su şeklinde en son sapsarı kustu inek sütü alerjisi var normalde fırınlanmış tüketiyordum bugün çiğ 2 parça peynir yedim akşam yemeğinde somon yedirdim şimdi acaba balık mı dokundu peynir mi kafayı yiyeceğim en son sarı kustuktan sonra rahatladı şimdi uyuyor tabi nöbetteyim var mı başına gelen🥺 Dr ile konuştum 4-5 olursa acile gidin dedi tekrar olursa gideceğiz
GamzeNazli35 Mom078 balıkla peyniri bir mi tükettin ? Anlamadım ki korkarım ben süt ürünleriyle tüketmekten
Balkizlarim Mom078 inek sütü alerjisi var ise peynirde de dokunmuş olabilir sabah ta aynı post okudum canim bilgim yok üste kalsın 🙏💜
CankizimRavzam Mom078 somon balığıda ağır gelmiş olabilir annesi geçmiş olsun bazı doktorlar bir yaşdan önce önermez balığı
Mom078 GamzeNazli35 Kuzum peyniri sabah tükettim somon u akşam yedi kızım peynir yemiyor ben yedim sütğmden geçmiş olabilir
GamzeNazli35 Mom078 heh şimdi anladım baya zaman geçmiş aslında ama yine de gözün üstünde olsun Allah’ın izniyle olmaz bişey
Sumeyyebaglan Muhtemelen peynirden ötürü balık dokunmuştur. Kustuğu içinde rahatlamıştır minik inşallah bi şey olmaz korkmayın🖤
SertapHilal Aynı gün tükettiğin için olmuştur, sütünden geçmiştir peynir.Zaten alerjisi varmış, bide somon yiyince reaksiyon göstermiştir ama kötü bişey olacağını sanmam geçmiş olsun 🤗
tubasd Mom078 somon tazeyse sorun olmaz. sari dediginiz midesi bosalmis safra çıkarmış ondan sonra rahatlamistir bol su icin siz bu arada sutunuzde yenilenmiş olur bisey olmaz biinizllah geçmiş olsun 🌸
maraslihatun Mom078 benim oğlanda 8.5 aylik 2 gün önce bende azicik somon yedirdim ve gaz yapti surekli ağladı bence senin bebise de somon dokunmustur. Cok gecmis olsun iyi olur insaallah 🌸🌸
Emineyunus_Kurt Mom078 buyuk ihtimal peynirde inek sutu alerjisi olan bebekler genl olrak sut ve sut urunleri tuketmemeli diye biliyorum yablsi deilse
Alinduru Mom078 daha önce balık yemiş miydi? Benim de alerjik bir kızım var 1 yaştan önce bazı doktorlar önermiyor balık dokunmuş olabilir.
F-Betul Mom078 Üşütmüş olabilir mi ve kaç kere kustu? Benim kızım da bir keresinde üst üste sarı kustu doktora gittik üşütmüş bir gün içinde geçti. İnşallah bir sorun yoktur geçmiş olsun.