smaktroll kızlar bebeklerinizle odanızı nasıl ayırdınız bu süreç nasıl geçti kaç aylıktı veya kaç yaşındaydı benim kızım 1 yaş 1 aylık odamızı ayırdım fakat nasıl bir süreç bekliyor beni bilemedim gece 2,3 defa uyanan bir bebek..??
Mervee1 smaktroll kızım da gece sık uyanıyor ben 8. Ayda ayırdım uyanında sesi geliyor bi şekilde bence eşerken ayırmak daha iyi
Badehandeyldz smaktroll valla 11 aylık filandı daha tam yaşına girmemişti ayırdım memeden de kesmiştim zaten 2-3 kere uyanıyor benimkinde uyanınca geri uyutuyorum
limonlukarpuzzz smaktroll 10. Ayinda ayirdim odayi tabiki 2 gun biraz zor oldu ama 3. Gün alisti şuan odasinda çok mutly ve bizimle ayni odada uyudugundan daha saglikli uykusu var
smaktroll Hafsas öyleyse kesinlikle ayırın benimki sırf emmek için uyanıyor dün odasını ayırdım çok sık uyandı dayanamadım git gel mecbur yanma aldım
Hilal12347667 Kızımın 4.ay bitti ve beşiğinde rahat etmediğini farkettim. Önce gündüz uykularını odasında yapmaya başladı baktım uzun ve mutlu uyuyor geçe de odasında yatırdık. Bizim için küçükken ayırmak mantıklı geldi odalarımız çok yakın küçük seste yanına gidiyorum başta zor olur mu dedim ama hiç zor olmuyor
TugbaNil Haminne en güzelini yapmışsınız ben de 7.ay gibi düşündüm. gece uykusu çok iyi. zaman da aleyhimize işliyor, geciktikce herkes için zor olacak
Hilal12347667 smaktroll hiç zorlanmıyorum bir kere kalktıktan sonra ha odasına gitmişim ha beşikten almışım çok farketmiyor ☺️
limonlukarpuzzz smaktroll bizimle ayni odada yatarken 2-3 defa uyaniyordu. Odasini ayirdigumdan beridir 1 defa uyaniyor.
Deha_Uygar smaktroll Bu konuda bende çok dertliyim. Bizde 1 yaş 3 aylığız. oğlum gece emmek için 3 bazen 4 kez uyanıyor bu seferde beşiğe kalk yat kalk yat yapamıyorum ortamızda yatıyor ee haliyle daha çok emmek istiyor sanırım. Bilmiyorum bende ayırmayı düşünüyorum ama cesaret edemedim yalnış bir şey yaparsam izlenimini unutmayacak yada psikolojisini etkileyecek diyorum. Biraz araştırma yapıp ikimizinde hazır olmasını bekliyorum. Ama 1 yaşında doktor muayenesinde 18.aydan sonra çocuklarda daha çok bağlanma ve ailesinin terk etme korkusu olduğunu odalarımızı çok geçmeden ayırmamizi yoksa ilerde zor olacağından bahsetmişti.Sanırım bende çok geç kalmadan bir iki haftaya geçiririm ayrı odaya.Odasi hazır zaten. Belki ayrı oda gece sık uyanmasınıda azaltır. Rabb’im yardımcımız olsun tüm annelerimizin🤲🏻🧡🌺
smaktroll Deha_Uygar inşlh canım bence ne zaman sütten kesersek uyku bölünmeleri azalır o zaman rahatlarız diye düşünüyorum ben tam ayırdım derken diş sıkıntısı çıktı resmen hiç uyumuyoruz geceleri sürekli ağlıyor emmek bile istemiyor yavrum