eliif_mecit Alisim2420 ama cilt problemi için yüzde yüz tavsiye ederim Sadiye hanımı Minikkualamm2123 evet Ali bey çocuk doktoru. Biz emniyet indirimli 85 lira veriyoruz ama güncel fiyat nedir bilmiyorum. Telefonda bilgi almak için sorabilirsiniz yardımcı oluyorlar. Asistanı dahil memnunum
Yademveannesi Alisim2420 Ben doğumumu da orada yaptım Mehmet beye. Şimdi özel muayene açtı. Çok memnun kaldım hastaneden de doktordan da. Medilife a göre daha sakin ve fiyat performans olarak çok daha iyi geliyor bana. İlk medilife da burcu betül kazdal ile başlamıştım gebelik kontrollerine hiç sevememiştm☺️ Refika hanım net yaklaşıyor ilgili yaklaşıyor. Kızım yoğun bakımda yattı 1 aylıkken 4 ayrı doktora götürdük refika hanım doğru olanı yaptı
ZhraCelik Alisim2420 aynı hastaneden tabiki başka doktor ilgilenir en doğal hakkınız tabiki doktor onericek olursam da Esenyurt doğa hospital de Hasan yavrucuoglu derim çok iyi çok ilgili bi doktor oğlum 4 aylık olacak ilk o doktora Gittik o gün bugündür aynı doktora gidiyoruz irtibat için de telefon numarası veriyor
Alisim2420 Teşekkür ederim arkadaşlar Ali beye geçelim bi .Yani miktad beyle sanırım iletişim kuramadık başkasına iyi bir doktor gelebilir ama ben sorularıma net cevap olamadım muayene süresi kısa dediğim gibi şimdilik ali beye başlayalım.
Alisim2420 eliif_mecit bu arada bi kaç kez msj artık sıkıntısı vardı bebeğimin tek kelime yaz di zoraki kaç saat sonra bide .
eliif_mecit Alisim2420 umarım Ali beyden memnun kalacaksınız. 1.5 senedir gidiyorum Güler yüzü bıkmadan cevap veren ses tonu ilgisi
Alisim2420 eliif_mecit Özel aşılar hakkında ne tavsiye ediyor biz 3.Ay kontrolune gidecegiz normalde miktat beyle konuştuğumuz aşılar vardı
eliif_mecit Alisim2420 çıkış yapmış uygulama bildir gelmeyince fark etmemişim. Aşıların hepsini öneriyor şöyle biz rotavirüsü yaptık 3 ve 5te. Menenjit için de tek doz nimenrix ti sanırım 1 yaşta yaptık.
Urazinannesi2808 Alisim2420 bende beylikdüzündeyim canım özel doktora götürüyorum. Demir romansın arka tarafında muayenehanesi var. Zeynel Albayrak. Numarasını veriyor. Benim oğlumun da öyle bir sorunu vardı. Egzama dedi. Krem verdi her şeyini de anlattı kremi de anlattı egzamayı da anlattı. Biz severek gidiyoruz tavsiyemdir. Muayene ücreti 200tl 🌸
Zehrasenleer Alisim2420 medihaus cerrahi tıp merkezi recep bey kesinlikle tavsiye ederim marmara parkın arkasında :) cok ilgili bir doktor hem bebişinize hemde sizi cok güzel motive edip herşey hakkınfa bilgi veriyor
Zynpck0101 Zehrasenleer telefon numarasını veriyor mu ve ayrıntılı geri dönüş yapıyor mu ? Muayeneleri nasıl geçiyor ve bir de tahliller vs çok ücretli oluyor mu ? Bilgi verir misiniz ?