Bal_bebegim biz çok memnun kaldık. Tek ağladığı yer topiklerine iğne yapılırken oldu 🙈 kliniğe girdikten sonra hemen uyuşturucu iğne yaptılar.. 15-20 dk sonra işleme alıcaz dediler. O sırada bizi bilgilendirmek amaçlı bi odaya aldılar. Ödemeyide yaptıktan sonra süre dolmuştu bizi işleme aldılar. Yanında oyalanacağı emzik veya oyuncak istiyolar.. bide tabletten dikkati dağılsın diye Ali baba açtılar.. işlem 5 dk falan sürüyo . Klinikten çıktıktan sonra ağrı kesici vs. Veriyoruz sistemli bi şekilde.. gerçi biz gece ağrı kesici vermedik çünkü hiç ağlamadı ve herzamnki gibi uyudu. Sabaha da bişeyi kalmamıştı 🙏.. ben temizlerken altını alırken çok tedirgin oldum 2-3 gün.. sonra zaten 5.gün klempi çıkartmaya gidiyoruz..gitmeden önce yapılması gerekenleride anlatıyorlar.. klemp çıkınca da doktorla WhatsApptan iletişime geçiyoruz haftada 1 resim istiyo .. benim galeri pipi dolu 🙈😂 ama her soruya anında dönüş yapıyo ve çok ilgili.. sıkıntısız atlattık biz çok şükür.. merak ettiğiniz başka bişi varsa seve seve cevaplarım. 😊