Damys Kızlar bebegim 1,5 aylık 4 gündür kakası sulu fakat günde 2 kez yapıyodu normal karşıladım dün 6 kez yaptı bugünde şimdiye kadar 2 anne sütü alıyo doktora ptesi götürecegim ama başına gelen varmı ne iyi gelir :(
Alinduru Damys biz yaşadık bu durumu genellikle alerji belirtisi oluyor. Gürültülü köpüklü cıvık mukuslu kaka sık kaka yapma huzursuzluk vs.
Beyzanaz34 Damys bizde de oluyor aynısı ama bebegin altına yapması doyduğu iyi beslendiği anlamına geliyormuş 6 7 kez yapıyor kızım, karnından da gürültü geliyor evet 1 ay 1 günlük kızım.
Damys minikcancan sulu kakayla guruldama alerji belirtisi olabiliyomu farklı belirti gerekirmi onun için
Damys Beyzanaz34 sulumu peki sizinde kakası evet bazıları iyi doyduguna işaret diyo ama alerji kısmınada aklım takıldı
Alinduru Beyzanaz34 o kadar sık kaka yapması ve karnından gurultu gelmesi genelde alerji belirtisi sayılıyor o kadar çok kaka yapması normal değil maalesef. Bizim ilk belirtilerimiz bu şekilde başladı.
minikcancan Damys bizim sulu yesil kaka arada mukus karın gurultusu ıkınma hali vardı süt alerjisi teshisi kondu diyetteyim
ZeynepMina_AliAffan Merhabalar bebeğim 3 Ay 25 günlük 45 günlük ken iki hafta boyunca bazen yeşil bazen sarı şekilde egunde 6 7 kez kaka yapıyordu doktorumuz da alerjiden suphelendi yediklerimi not aldım dikkat ettim ama iki hafta sonra geçti doktorumuz kontrole gittiğimizde sadece akma ya bakarak alerji olup olmadığını söyleyemem sürekli huzursuzluk uyumama kanlı kaka gibi belirtiler de bunu gösterir dedi. Şuan yeşil kaka yok ama kaka sulu ve günde en az dört kere yapıyor anne sütü aldığı için normal olduğunu biliyorum. 4 Ay kontrolünde doktorumuzla bu durumu tekrar konuşmayı düşünüyorum.
Damys ZeynepMina_AliAffan öylemii yarın götürücem doktora belki alerjide olabilir birde bugün emerken huzursuzlanıyo yediklerimede dikkat edeyim
Alinduru ZeynepMina_AliAffan kanlı kaka her zaman olmayabilir ilerleyen alerjilerde olur. Hatta gizli kan olur biz göremiyoruz. Genelde huzursuzluk uykuya dalamama şiddetli gaz sancısı köpüklü cıvık mukuslu gürültülü kaka karnında gurultu vs oluyor.
Damys minikcancan mukus yeşil kaka yok ama ıkınma huzursuzluk hali oluyo ama çok gazlı bi bebek damla kullanıyorum onun için birde aklıma d vitamini damlası geldi acaba ondan olabilirmi ishal hali
minikcancan Damys hangi marka kullanıyorsunuz? İçinde zeytinyağı mı ayçiçek yağı mı var? Ayçiçek yağı olan d vitaminleri kabız yapıyor