ZeynepTlc Yeliz2019 pazartesi alcam bakalım inşallah düzelir ya 3 gündür hayattan sogudum resmen tesekkür ederim 🌸
ZeynepTlc edsn1 doktoruma sorcam sidefer yada sizin dediginizi ilaçtan alcam yarın vermesem acaba etkileri gecermi vegaferonun cok huzursuz bebegim hiçbişey gelmiyor elimden
gizemvolkan Newvit bu da iyi bi sknti yasamadm, senin kulladigin ilaci banada verdi saglik ocagi cocuguma hic iyi gelmedi kndi ozel doktorumuza goturdum , bu ilaci verdi
Meriwa ZeynepTlc fermix canm günde 5 damla sağlık ocagının verdiğinde paraben varmış görümcem doktor benim de cocukda alerji yaptı keyifsizleşti cocuk buna geçtik içeriği daha temiz
Fatmaaker Bizde sidefer kullanıyoruz ama bestironla dğşştiricem çünkü o içeriği daha temiz ve de ++ 3 Demir içeriyor ikiside ama sidefer süt olduğu için buzdolabında durması gerek ve alerji riski olabilir
edsn1 Toprak2509 balkona koyuyorum camekanlı balkon ama soğuk olduğu için gayet iyi oluyor ama öyle müsait bir yer yoksa en mantıklısı buzdolabı 👍
Esmaerol ZeynepTlc evet aldim saglik ocağında vardi hatta farkli bi ilacla birlikte alacaktim bi iki tane gezdim gittigim yerlerde vardi
Mum22 ZeynepTlc sideferin kana karismasi hizli ve dislerde kesinlikle sararma yaomiyor , sidefer oneririm.