Kubraokumus Kubraokumus MerveUrazckr Mesela biz birayı geçtik şu an saati başına 30 cc düşüyor sizin için çok daha fazla olması lazım bunun için 4 saati beklemenize gerek yok ben her mama verdikten sonra saate bakıyorum bir sonraki maması zamanı geldiğinde ne kadar süre aç kaldıysa o kadar cc veriyorum
Kubraokumus MerveUrazckr mamızın arkasında Kaç haftalık için neler yazıyor bana söyler misinz hesaplayıp size söyleyecem saati başına kaç cc düştüğünü
Kubraokumus MerveUrazckr 5 saat için 150 cc mi diyor yanş ama saat başı 30 cc ye denk gelir bu az olur ben şuan saat başı 30 cc veriyorum iki saat aç kaldıysa 60 3 saat aç kaldıysa 90 sizin daha fazla olması lazım mesela bizde 24 saatte 5 kere 90 cc verebilirsiniz gibi yazıyor sizde var mı 24 saate göre kaç cc kaç kere gibi bi yazı
MerveUrazckr Kubraokumus yok yazmıyor zaten bir hafta öncesinde 3 saatte bir bi öğün 90lık bi öğün 120 lik veriyordum yiyordu ama artık yemiyor ne kadar aç olursa olsun
Kubraokumus MerveUrazckr benim kızım 1 ay 5 günlük şuan verdim mesela 90 cc bitirdi en son saat 9 da beslemiştim saat saat takip ediyorum fazla mama verip aşırı kilo almasını engellemek için iştahsızlığının bi sebebi olabilir bence kendi çocuk doktorunuzla mı görüşseniz
Zsnbr Kubraokumus pekmezi sulandır günde iki bardak iç aşırı süt yapıyor bide rezene iç canım bunlar süt arttırmada bire bir
Kubraokumus Zsnbr sürekli rezene, anne çayı, anason, hurma badem fındık dereotu 4 litre su tüketiyorum ama artmayınca artmıyor ya onu anladım artık kendimi üzmeyi bıraktım şükür evladımın bi sıkıntısı yok diyip kendimi motive ediyorum ne yapayım
Kubraokumus Zsnbr yani ben şimdi hipp ve sımılac deneyeceğim ama eğer gaz olayına dönersek ona artık tahammülüm kalmadı çocuk geve gündüz kıvranıyor kesin dönüşle comfort a dönücem ama sana önce hipp öneririm içeriği besleyiciliği açısından kesinlikle hipp
MerveUrazckr Zsnbr canım sen bilirsin benim bebeğimde sma comfortta kaka sıkıntısı oldu koyu renk balgam gibiydi ama her bebek farklı hippte bi sıkıntı yaşamadım
Kubraokumus Zsnbr hipp içeriğinde Karbonhidrat kaynağı olan laktoz var probiyotik prebiyotik balık yağı Ve protein bulunuyor
Kubraokumus MerveUrazckr kesinlikle her ürün her bebeğe yaramıyor mutlaka deneyip herkes kendi karar vermeli denemeden belli olmuyor
Kubraokumus MerveUrazckr Bebeklerin zamanı zamanları tutmuyor belki bir atak içerisindedir en iyisi doktor karar vermeli mutlaka sana bir yol gösterecektir