Zsnbr Merhaba kızlar. Kızım 45 günlük yaklaşık 5 gündür mama kullanıyorum günde bir iki defa veriyorm son günlerde çok fazla gazı olmaya başladı. Sma aldım mamayı en az gaz yapan o dediler ama acaba mamadan dolayı mı gazı var 🤦🏻♀️ Napcam bilmiyorm alttan üstten çıkartır ama hc rahat etmiyor değiştirsem mü mamayı öneriniz var mı
iki-bal-kiz-annesi Zsnbr evet degıstırın aptamıl kullanıyorum ben bı sıkıntı yaşamadım 4 aylık ılk doğduğundan berı verıyorum ne gaz ne bişey hıc olmadı demekkı o mmama bebegınıze gaz yapmış degıstırın
Brrn8890 Zsnbr bizde sma kullaniyoduk aşırı gaz ve azda olsa mama sonrası kusuyodu.sonra hipp aldım bunda öyle binsorun yaşamadım.
Kubraokumus Zsnbr sma ComFort olanı dene canım sma İki çeşit maması var com Fort olanı kolay sindirilebilir olanı Opti pro daha zor aşırı gaz yapıyor bebekleri
MerveUrazckr Aynı başlıkta konu açmışız :) ben hipp combiotic kullanıyorum 4 aylık oldu yaklaşık 3 aydır kullanıyorum gaz sıkıntımız olmadı çok iyi geldi isterseniz onu deneyin
Zsnbr MerveUrazckr deniyim olmazsa ya cnku artk mamaya bağlıyorum 🤦🏻♀️ Çünkü önceden gazı vardı ama azdı çok rahatsız etmiyordu son bir haftadır çok arttı doktor dün ddi aşırı gazı var gerçi stresten de olabilir ddi ama bilmiyorm denemek lazım
Gulcanasil MerveUrazckr bebeğinizin kilo alımı nasıl. 20 günlük bebeğim sütüm az ve geç geldi diye hipp kullanıyorum dr kilo alımını az buldu bebekte. Acaba mamadan mı
iki-bal-kiz-annesi MerveUrazckr daha yaptırmadık bız ama evet ıstahsız bıraz sureklı dılıyle ıtıyo bıberonu bu da bı atak donemıymıs bakalım geçer nasılsa
MerveUrazckr iki-bal-kiz-annesi 4 gündür mama yedirmekte sıkıntı yaşıyorum anca uykudayken yiyor doktor 4 saatte bir 120 cc verin dedi ama yemiyor bitirmiyor aç kalıyor
Deletedmom5284 sma en az gaz yapan diyeni ilk kez duydum çok kişiye gaz yapıyor çok besleyici doyurucu bi mama içeriğide çok iyi, ama hipp combiotic öneririm gaz sorunu için, birde ne kadar uğraşırsak uğraşalım mama yedikçe gazı olacaktır
Zsnbr Deletedmom5284 tabiki gaz illaki olur ama amaç en aza indirmek 🤦🏻♀️ Ya sütüm var çok şükür ama doymuyor sanki sütü verince hala ağzını gezdiriyor o yüzden gece en azndn bi defa veriyorm
iki-bal-kiz-annesi MerveUrazckr 4 saatte bır 120 az ya bızımkı ben sureklı 60 60 verıyorum ama 4 saatte 150 180 oluyodur zorla verıyorum ağlamasını beklemıyorum bence sızde arttırın bırazz dılıyle ıtıyo gerı zorlayınca yıyo ve şıkları dağılıyormuş bu aralar öyle okudum dıkakteı dağılınca da yemezmıs sesız sakın bır odada doyurun su verıyomusunuz
MerveUrazckr iki-bal-kiz-annesi hergün olmasada 2,3 günde bir veriyorum. 2 saatte bir 60 lık versem mi en azından bu atak dönemi geçene kadar doymuyor çünkü
iki-bal-kiz-annesi MerveUrazckr sadece mama mı alıyo ben her mamadan sonra su verıyorum doktorum mutlaka ver demıstı ama anne sütü ağırlıklıysa vermene gerek yok demıstı ben tek mama verdıgım ıcın her mamadan sonra su verıyorum. evet kesınlıkle 2 saate bır 60 90 yapın götürün sessız sakın bı odada verın ben öyle buldum çözümü yoksa öyle çok yemıyo aynı az az sık sık verıyom ozaman güzel yıyo ve sesız bır odada
MerveUrazckr Zsnbr ben bir çok mama denedim aptamil,sma,bebelac vb ilk aylarda çok gazı vardı ama hipp epey azaltı
MerveUrazckr iki-bal-kiz-annesi Evet sadece mamayla besleniyor. Dediğiniz gibi deneyeyim teşekkür ederim :)
Deletedmom5284 Zsnbr canım ağzını gezdirmesi aç olduğundan değil emmek istemesinden yani emme refleksi, emzik verin derim boşuna mama yemesin çocuk😊😊
Zsnbr Deletedmom5284 bilmiyorm ki içim el vermiyor aç kaldı diyorm bide açıkçası mamadan snra daha güzel uyuyor gibi