Ogullarinaasikanne Kizlar elektrik dogalgaz bu ay ne kadar geldi size ? Elektrik 6 yillik evlilik hayatim boyunca ilk kez bu kadae cok geldi 254 ₺ sok oldum bende mi var anormallik 😒🥺
SeverusSnape Ogullarinaasikanne elektrik 270₺ gelmiş. Kurutma yok, fırın sürekli çalışmıyor. Faturada da bi yanlışlık yok, sanırım gece lambasını yakmak elektriği coşturdu, bizde anlamadık :) Doğalgaz 400₺ gelmiş. O normal dedik hadi, yaktık çünkü.
CansuveCan Ogullarinaasikanne doğalgaz 387₺ gelmiş 😁 ev genelde 25-26 derece oluyor ama havalar daha da soğudu 500₺ kadar yolu var 🤣
Monaroka Elektrik idaresinde çalışan görevlilerin yemek yol gibi masrafları da faturalara yansıyacak diye duymuştum. Evde pikaçu da beslemiyoruz ama sonumuz hayrola
Ogullarinaasikanne Mom9 nerde yasiyosunuz canim ? Apartmanimda en asagi 170₺ gelmis çünkü ve o gelen fatura bana yazin bile gelmiyor inan 120-130 gelir yazin bile 🥴
Mom9 Ogullarinaasikanne İstanbul çekmeköydeyim🙈 ama ben fırını her zaman çalıştırmam. Elektrik süpürgesi ve çamaşır makinesi her gün çalışır
Busra812 1 aydır evde olmadığım halde ki doğalgazıda kapatmıştık kombiden çok geldi desem oda değil tek çalışan buzdolabı 103 ₺ elektrik faturası gelmiş 🙄🙄
Mom064 Ogullarinaasikanne elektrigi bilmiyorumda doğalgaz 45te yakıyofum 600gelmiş gecen ayda aynı yakmıstım 425gelmişti
Gamzeeeeee Mom064 bizde aynı şey oldu hiç bir şey anlamadım geçen ay 410 geldi şimdi 658 lira geldi ki kombinin kapağını bile açmadık hep aynı yanıyor ne değişti anlamadım
Ozgurbebek Ogullarinaasikanne bize 300tl geldi dünyanın zamini yaptılar ne olacak. Geçen ay 170 gelmişti. Aynı şekilde kullandım belki daha az kullanım olmuştur.
Ogullarinaasikanne Mom9 elektrik süpürgesi haftada 3 kez falan calisir. Ütü yapmam esim evde çalışıyor hep evdeyiz ama esimin bilgisayari var sürekli açık belkide o etkiledi bilemem doğalgaz heryer yaniyor 😒 ama firinda cok yemek yaparim
Pelin55 Ogullarinaasikanne dogalgaz 1000 tl geldi elektrik 240 grldi su da 300 suda sorun var onu bulmaya çalışıyoruz bu ay ki maaş faturaya gidiyor esimle ikimizin tel faturasi 340 her ay bu civarda 🤷♀️
Mom9 Ogullarinaasikanne doğalgazı biz bu ay 15gün yaktık 40ta ev sıcaktı ama bugün yine açtık. Pc etkiliyodur çünkü tasarruf olmuyo onlarda