kursadsrkndyg Kızlar 3 aylık oğlum var hamıleliğimin son doneminde ayagımda siğil cıkti. Dha önce hic olmamıstı ilk defa cıktı bende önemsemedm üzerine düşmedö dgumdan snra giderm diye neyseki dün doktra gittim azot sıktı ve 2 krem yazdı emzirdgmi söyledim ama pek önemsemeyerk bişi olmaz dedi.. emziirrken bu ilaçları kullanan varmı. Cnku bactroban antbytık içeriyor bebeğime gecmesinden tedirginm
B007 kursadsrkndyg canım ben hamileyken ayağımda nadı oluştu üç dört seans ayağıma azot sıktırdım, Fito kremi göğsüm için çok kullandım göğsüm için antibiyotikli kremde kullandım yine bi danış doktoruna için rahat etsin ama sıkıntı olacağını düşünmüyorum ❤️
elifiii kursadsrkndyg bactoroban ı bilmiyorum fakat fito merhemi 1 aylık bebeğim sünnet olduğında oğluma kullanmıştım. sorun olacagını sanmıyorum. geçmiş olsun.
asilaslanmom B007 merhaba, antibiyotikli krem kullandım demişsiniz bebeğinizi nasıl emziriyordunuz yıkıyormuydunuz, antibiyotikli krem deri altına da geçiyor dedi doktorum emzirmeyi bırakcaksın dedi de o yüzden soruyorum.