ikipasa_annesi 3 aylık oğlumda süt alerjisi çıktı başına gelen varmı ne gibi önlemler aldınız ve oğlum sadece mama içiyor anne sütü almıyor
Annesirintugceuzun ikipasa_annesi Doktorun size özel mama yazması gerekiyor. Devlet ücretsiz veriyor mamayı da. 👌 Geçmiş olsun. 2 yaşına kadar geçiyor çoğunlukla. 🌺
tosbikannesiii ikipasa_annesi anne sütü almadığı için alerji maması kullanması gerek ek gıdaya geçince de dikkat edeceksin verdilerine süt alerjisi teşhisi nasıl kondu
Annesirintugceuzun ikipasa_annesi Evet alerjik bebekler ayrı mama kullanıyor. Bize vermişti doktor . Her ihtimale karşı almıştık. Diyet yaptığım için sütüm biter diye korkmuştum. 🤦🏻♀️
ebrutuna ikipasa_annesi bizde dün o tarz bişey yaşadık çok kustu fışkırır şekilde bebeğim 3 ay 10 günlük hastaneye gittik hemen alerji olabilir gözlemle dedi doktorumuz 😔
Annesirintugceuzun ikipasa_annesi Hayır dikkat etmedim ama zaten doktora giderseniz size yazıyor ve ücretsiz alabiliyorsunuz. 👌
tosbikannesiii Annesirintugceuzun yaa bende diyetteyim suan ek gıdaya da geçtik bisey sorabilir miyim kakada mukus ara ara var tamamen düzelmez demi bide gaz sorunumunz oluyor bazen rahat yapıyp baZen çok ıkınıyor çözemedim 5 aydır diyetteyim vende
Annesirintugceuzun tosbikannesiii Tam olarak bağırsak tepkisi 11. Ayda bitti kızımın. Mukus da olur. 👌