Ben özel klinikte Sinan bey e gidiyorum.Cocugum ateşlendi Sinan bey e randevu olmadığı için Çorlu vatan Hastanesi’nde en erken vakte EMEL HAFİZOGLUNA randevu bulduğumuz için kendisine muayeneye gittik. Vatan Hastanesi’nde başka alanda görev yapan bir doktor arkadaşımız var o bize Burak beyi önermişti ama randevu yoktu. Çocuğum 13 aylik ve muayene de 12 ay kontrolündeki kilosundan 200 gram eksik çıktı bunu dile getirdim . Emel hanımın tepkisi sağlık ocağında muayene ettirdiyseniz giysi vardır üzerinde diye oldu. Yani bizi fakir gördü. Eşim şortuyla muayeneye gelmediği için fakir görüldük. Bu arada eşim üst düzey memur.cocugum ağlıyordu cevap vermedim. Ben çocuğumu hastaneye bile sokmak istemedigim için kliniğe götürüyorum. Muayene ücretimiz bile sizinkinden çok daha pahalı Emel hanım. Eğer bir gün olurda denk gelirseniz okursunuz diye yazıyorum.insanlari dış görünüşüyle değerlendirmemenizi tavsiye ederim.cocugum ateşler içinde yanarken sizin için giyim konusunda ozenemezdik .vizyonunuzu lütfen geliştiriniz.Ayrica sağlık ocağında bile kilo kontrolü yaparken sadece zıbın kalıyor bunu da bilin isterim