Liva90 Arkadaşlar kiwi yoğurt makinesi aldım, dün denedim ama bildiğinz asla maya tutmamış ve süt gibi kalmış kullananlar lütfen yardımcı olabilir mi
Mstfaslhnalprsln12 Liva90 youtu.be da Beyza Burak Şahin var da bi markanın yoğurt makinası nı almıştı nasıl kullanılacağını anlatıyordu bi bak istersen işine yarar belki
Bebeklerm Liva90 sek günlük laktozsuz süt alıyorum maya olarakta activia sade 7 kavanozun hepsini 180 ml süt doldurup birer çay kaşığı maya koyuyorum kalan olunca paylaştırıp fişe takıyorum 8 saat civarı tutuyorum dolaba koyuyorum direk gayet katı ve güzel oluyor ama acaba makinada az mı tutuyosun neden olmadıki
eemhnds Bebeklerm merhaba kiwi yoğurt makinesini almayı düşünüyorum da memnunmusunuz iş görüyormu daha pahalı bişey almaya gerek varmı
Bebeklerm eemhnds merhaba gayet memnunum bence hiç gerek yok pahalı almanıza dün gece yine mayaladım gayet güzel oldu zaten masraf ediyoruz herşeye bende uygun diye tereddüt ettim ama sonuç itibariyle hepsi aynı iyiki bunu almışım haftanın 3 günü kullanıyorum
edamlaguzel Bebeklerm merhaba bende aldım ama oda sıcaklığındaki sütle yapsam olur mu sizce? Siz soğuktan yapmışsınız ya o yüzden sordum 😊
Bebeklerm edamlaguzel merhaba tabiki olur ben soğuk yapıyorum yaklaşık 8-9 saatte oluyor oda sıcaklığında yaparsanız daha kısa sürede olur 6 saat civarı yeterli olur süreyi kısaltır ilk sulu gibi oluyor bir gece dolapta durunca toparlıyor
edamlaguzel Bebeklerm çok teşekkür ederim bir şey daha sorucam makineye koyduğunuz zaman kavanozların kapağını kapatıyor musunuz bu çok aklıma takıldı da kitapçığında kapatılması gerektiği yazıyor ama geleneksel mayalama yaparken açık bırakıyorduk kafam karıştı🤷♀️😂
Bebeklerm edamlaguzel evet canım kavanozları kapatıyorum üstünede makinanın kapağını kapatıyoruz kavanozları açık denedim tutmadı
assd15 Bebeklerm merhaba tuttu mu yoğurdunuz ? Ben evde keçi sütü mayalamaya çalışıyorum olmuyor almalı mıyım sizce bunu?
assd15 edamlaguzel merhaba tuttu mu yoğurdunuz ? Ben evde keçi sütü mayalamaya çalışıyorum olmuyor almalı mıyım sizce bunu?