Dgndrmz Ceyda233 sıkıntılı bi ilişki yasamadıysanız korkma canım 42 günlükken ilk adetimi olmustum ve 9 aylık olana kadar 50-60 günde bir oluyordum sonra düzene girdi hormonlardan düzensizlik çok normal
Durununannesi68 Kırkım çıktı hemen oldum emziriyorum da her ay düzenli oluyorum kızım var şimdi 6 aylik olcaz
twinsmomYY Ceyda233 bence oyle hormoblarla alakali zaten emzirirken uzjn sure adet olmayanlari duydum
Birkizbiroglan Ceyda233 gidemedim 🙄 yani şuan gitmek benim için çok zor, ama prezervatif ile korunduğum içinde sürekli kendini hamile gibi hissediyorum 🙋🏻♀️🤷🏻♀️ az daha bekleyip gideceğim inşallah 🥀🙄
5mom34 Birkizbiroglan onada kondoma cok güvenmeyin benim bebeğimde 3 aylık olcak emziriorum 40 dn sonra da adet gördüm baya kanamam olmuştu maalesef nasıl olduysa ilişki esnasında yırtılmış inşaAllah gebe kalmam 🤦♀️
Dilos01 Ceyda233 benim bebekde 3 aylık canım 1 kere oldum sadece 2. Regl günüm 2 3 gün sonra beni de korku sarmaya başladı çok tirsiyorum 🥺🥺😱
Asaf_0406 mom056 canım doktora gitmeni öneririm sarı akıntı ve yeşil akıntı enfeksiyon oluyor çok geç kalmadan ilaç tedavisi olman gerekir bence bende yaşadım çünkü ondan dolayı biliyorum
Asaf_0406 Ceyda233 bende 7ay 5 günlük bebeğim var daha bugün yeni adet oldum emziriyorsan eğer vücuda ki prolaktin hormonu fazla salgıladığı icin adetin geç olabilir 1 yıla kadar normal
Asya0114 Ceyda233 bebeğini emziriyorsan 1 yıl bile normal kabul ediliyor bende 4. Ayımda oldum ama bebeğim emmiyor benim mama içiyor
Birkizbiroglan 5mom34 kontrol ediyoruz ama bu ara bende bazı değişiklikler var.. yarın test alacağım inşallah negatif çıkarsa tekrar gidip 3 aylık iğne yada aylık iğne olacağım yaa 🙄 zaten güvenemiyorum burda kalan çok oldu korkuyorum 😔
Ceyda233 Birkizbiroglan ya ben hiç bir korunma yöntemine güvenemez oldum eşimin korunması bile bazen sağlıklı olmuyor onunl da kalan oluyor