Ceyda233 Kırkımız çıktıktan ne kadar süre sonra regl oldunuz hesabıma göre olmam gerek ama üç gün geciktim ve içimi korku sardı bebişim daha üç aylık
Esin3 Ceyda233 4 ay sonra adet oldum …. Örneğin eltim de 10 ay sonra adet oldu kişiden kişiye farklılık gösterir 😊🎈
twinsmomYY Ceyda233 emziriyorsan eger korkma herkes regl olcak diye birseh yok 6 ay 29 gunlukler hala olmadim
mom056 Esin3 bendede hala deli gibi sarı akıntı devam ediyor adet olmadım ve doğum yapalı 2.5 ay oldu bu konu hakkımda bilgisi olan var mı
SultanAnne Ceyda233 kırktan sonra hemen olmuyor bazıları, kişiden kişiye göre değişiyor. Ben hemen olmuştum
Ceyda233 SultanAnne benim kırkım çıktı üç gün sonra kanamam gelmişti sonra bir daha ne kan gördüm ne başka bir şey
Miray-2020 Her ay düzenli bir şekilde oluyorum. 40 ımdan hemen sonraki ay regl oldum. Ama her bunye bir değil tabi
twinsmomYY Ceyda233 bence oyle hormoblarla alakali zaten emzirirken uzjn sure adet olmayanlari duydum
Birkizbiroglan Ceyda233 gidemedim 🙄 yani şuan gitmek benim için çok zor, ama prezervatif ile korunduğum içinde sürekli kendini hamile gibi hissediyorum 🙋🏻♀️🤷🏻♀️ az daha bekleyip gideceğim inşallah 🥀🙄
Asaf_0406 mom056 canım doktora gitmeni öneririm sarı akıntı ve yeşil akıntı enfeksiyon oluyor çok geç kalmadan ilaç tedavisi olman gerekir bence bende yaşadım çünkü ondan dolayı biliyorum
Gonci Ceyda233 benim 6 ay oldu hala olmadım ama kasıklarım sürekli ağrıyor adet olucak gibi. 1 yıla kadar normalmiş doktor öyle dedi🤗