merveyyoruuk Dolunay4 Ay bende aynı 3 kilom var yapıştı gitmiyor 😂 Doğumdan sonra hiç kilo vermek için uğraşmadım zayıfım ama şu 3 kiloyu da versem fena olmaz yani, ne alıyorum ne veriyorum tuaf 🙈
uykusuzMoMm Dolunay4 bence dogum kılosu gıtmıyor 😅bende. Veremedm kaldı üstüne de aldım 55 kgdan 69 olduk
Hohomoromu Dolunay4 az ve sık yiyip sağlıklı beslenmeniz lazım kısacası diyet yapmanız lazım ekstra hareket, spor , yürüyüş vs 😊
Zekimurendebizigorecekmi Dolunay4 Kalori hesaplı yeme yaparak gidebilir :) Normalde alacağınız kaloriden az aldığınız zaman otomatikmen kilo veriyorsunuz zaten .. bir de az da hareketli bir yaşama geçmeniz lazım ..
drn5410 Dolunay4 bebeğim de alerji çıkınca zorunlu diyet yaptım süt ve süt ürünleri abur cubur kesince 1 ayda 3 4 kg verdim 😬😅 abur cubur falan kesin sizde 🤔
Elifasyaa Dolunay4 Size tavsiyem Aralıklı oruç ve iki öğün yemek yeme sistemine bir bakın doyarak 1 haftada 2.1 kg verdimm 🌷
Ediseymenatay Dolunay4 20 kilo fazlam var 5 kg için kendine bu kadar takıntı yapma annem ❤️ Her türlü gider o
Prensesannesi43 Dolunay4 canım ben diyet ve spora baslayali tam 1 ay oldu ve 5 buçuk kilo vermişim 😇 istersen yaptıklarını anlatabilirim