Halime_Ciner01 Bugün 2 aylık olduk aşı vuruldu ama ateşi 37.5 hemşireler ilaç verebilirsin dedi ama ben vermedim ateşi yüksek mi nasıl bir yol izlemeyelim yardımcı olabilir misiniz 🙏
yildiz7 Halime_Ciner01 koltuk altından baktiysaniz yüksek biraz Calpol verip üzerini ince giyindirin eklem yerlerine ıslak bez koyabilirsin saat başı ateşi kontrol etmen gerekir
yusufumyasemin Halime_Ciner01 o aşı ağır bir aşı çocuğada kendinizede eziyet etmeyin derim ben ilaç vermeniz lazım ki hemşirelerde vermeyin demiyor
yildiz7 Maviyesil121212 2.ay asisinsa banyo yaptirilmaz canım ,ateşi varsa ilaç verilir (bu durumda hemen ilaç icmezse ateş yükselip kontrol altından çıkar)
susiron Ayda verem aşısı yapılmıyormu banyo yapılmaması lazım ateşi bu şekilde düşürmemeli yanlış mı biliyorum Maviyesil121212
Maviyesil121212 Ucankadin aa öyleyse bilemiycem bizim 2 ay aşımızın üstünden çok zaman geçti unutmuşum 🙈
Sewooo Ucankadin benimkide dün oldu iki aylık aşısı duş yasak evet üzerini incelt iyice atesi cok yukselmedikce verme dedi doktoru bana. Cok sukur dun gecti bugun keyifsizdi umarim yarina mutlu uyanir bebislerimiz🥰
Maviyesil121212 yildiz7 doğrudur, ateş durumunda ilaç vermek her zaman son tercihim olmustur ama banyo yasaksa bir şey diyemem tabi 🤷♀️
Ucankadin Sewooo biz de geçen hafta yaptırdık . Sizin gibi oldu bizim de . 3.gün bişeyi kalmadı şükür
Halime_Ciner01 yusufumyasemin evet banada hemşirem söyledi verebilirsin diye ama ben beklemek istiyorum bağışıklık kazansın istiyorum
Ezgisu Halime_Ciner01 duş aldırma cnm sağlık ocaginda sana demedilermi bana 2 3 gün önce banyo yaptir 3 4 gün yaptiramazsin banyo dedi bir çay kaşığı calpol ver dedi
Halime_Ciner01 Ezgisu evet banada öyle dediler ama ben de ilaç verme taraftarı değilim ama olur ya uykuya dalarım diye tedirginim aslında
yildiz7 Halime_Ciner01 tamam normal canım sakin ol korkma sadece ne yapman gerektiğini bil yeter yarına bir şey kalmaz eklem yerlerine ıslak bez koy üstünü incecik bir şey ört uyurken gece de saat başı ateşine bak yine aynı olursa 4saatte bir calpol ver (hastaneye 38dereceyi görürsen götür mutlaka )
Halime_Ciner01 yildiz7 inşallah 🙏 bugünü atlatirsak yarına düzelir diye düşünüyorum bu kadar olmayız en azından kontrol altında tutuyorum dewamli bakıyorum ateşine