Mom4775 Bireylulmeselesi02 Allah işini kolaylaştırsın canım benim çok saygı duyuyorum tüm ikiz annelerine.
Oznur Mom4775 banyoya girmemek icin agkiyir girince cikmamak icin ağlıyor uykusuzluktan geberiyor uyumamak icin babasını çağırıyor simdi de uyutucam diye isigi ac diyor.
Elifnurr Valla sabahtan aksama kadar annecim yemek yiyelim mi hadi mama yiyelim Hayııııııı bide bir bagırıyo ay valla inshallah sabrım tukenmez bugun artık baya baya oturup ağladım bu neymis boyle yaa bu arada 22 aylık ve daha yeni basladı
Yasemin34 Mom4775 yaş büyüdükçe huy karakter değişiyor bu ara çok sinirli herseye kızıp alınıyor bağırıyor bazen çok durgun belli olmuyor ama büyüdükçe yaş sendromu oluyor
Busss İki yaşa 1 hafta kaldı her gece migren ağrısı ile uyuyorum sinirden kendimi sıkmaktan çenelerim ağrıyor artık. Herşeye inat herşeye karşı çıkma kendini yerlere atıp ağlamalar gerçekten şu sendrom geçsin zil takıp oynıcam
Mom4775 Mom091 benimki park sokak delisi ama tamam gel montunu giy o zaman deyince kaçıyor. E hadi üzerini değiştirelim diyorum yine kaçıyor. Ne istiyor ne anlamıyorum ki. Bağımsızlığını ilan etti iyice😂
Dgndrmz Mom4775 ay bu benim oğlum yaaa 😂😂 anneyi seviyo musun ı ı onu bunu herseye ı ı çikolata yer misin yisss 🙄
elmalikurabiye Mom4775 inatlasma kirilabiliyor suan tam net girmedik sendromlu doneme demek ki. Sonumuz hayrolsun diyim o zaman. Normalde sakin cocugum atak donemlerini hic es gecmeden dibine kadar yasadigi icin bundan cok korkuyorum
Mom4775 elmalikurabiye bizim de aynı. Her atak dönemi burnumuzdan geldi. O yüzden bunu da es geçmezler koşarak en önde girerler😂
elmalikurabiye Mom4775 huysuz bi cocuk olsa atagi falan anlamam idmanli olurum. Normalde minnos tatlis atak donemi bi geliyor abovvvv mal oluyorum boyle olunca da
bitterikolata elmalikurabiye ay gerçekten kolikten bile beter yani herşeye tersleniyor çocuk inanılmaz 😂
Pelin-Emir35 Biz henüz 20 aylığız bugün resmen bu özeti yaşadım sabah uyandığından beri inanılmaz öfkeli uyurken battaniyesiyle kavga edip ağladı kendiliğinden tekrar aldı şok oldum valla geliyor gelmekte olan 🙀