Elifezgi Aptamil 1 mama kullanan anneler kaç cc veriyorsunuz memnunmusunuz kilo durumlarınız nasıl ?☺️
yildiz7 Elifezgi mama bebekten bebeğe değişir canım Aptamil benim kizim da gaz yaptı kilo alımı yavaşladı sma optipro kullanmaya başladım zaten kolik bir bebekti gazlı bebekler için 180cc içiyor ayina göre yani
Zeynus Elifezgi 3 aylıgız 120-150 arası iciyor hep kilosuda gayet iyi gaz sorunu icinde bitkisel damla veriyorum hergün sorun olmuyor
yigit57 Elifezgi buna biz değil bebek karar veriyor. Meme emiyor mu mesela ? Memeden kaç cc emiyor yada.. biz 3 aylıkken meme +60 cc mama içiyordu.. öyle söylenen gibi bebek asla fazlayı içmez. Onun da bir kapasitesi var.
yigit57 12333333aram vallaha mı 🤯 biz 8 aylığız hala 120 ancak içiyor beni emiyor.. ek gıda var ama çok iştahsız ve iki öğün. 3 aşıkken 60 ancak içiyordu + memeyle..
yildiz7 Elifezgi tabi canım en iyisini sen bilirsin kilo alımı yoksa değiştirmek iyidir deneye deneye buluyoruz bir şeyler😊
Elifezgi yildiz7 belkide ben sürekli gördüğüm için bana öyle geliyordur fakat Aptamili bebelacdan çok daha yararlı buluyorlar fakat çok gaz yapıyormuş bakalım deneyip göreceğiz ☺️
Ozcskrl Doğdugundan beri ilk birbucuuk ay annesütü takviyesiyle sonrasında tamamen mamaya döndüm hep aptamil kullandım ara ara baska mamada denedim. Kilo alımı en iyi onunla oldu. 3 kilo dğdu suan 5 aylık 8 kilo. Gayet güzel kilo alımı bne memnunum.
Elifezgi Ozcskrl Aptamil evet kilo yapıyor diyorlar kilo yapmıyor diyenler de var , fakat bizim kilo alımımız yavaş gibi geldi ondan aptamile geçtim daha 1 kez verdim gaz problemi çok oldu mu canım ?
Elifezgi Zeynus biz 28 günlüğüz canım 60 cc veriyorum ben yeri geliyor 30 cc veriyor um doyup doymasıgı ile alakalı bir durum biraz :)
Myne89 Zeynus kac saatte bir acıkıyor acaba bende hipp veriyorum 3 saati zor yapio 120 150 cc ile 3 aylığız. aptamil daha doyurucu diye duydum ama daha uzun süre tok tutar mı ki 12333333aram
Elifezgi yigit57 meme emiyor fakat kaç cc bilmiyorum + mama veriyorum bazen 30 bazen 60 cc veriyorum , bebelac kullanıyordum aptamile daha Bugün geçiş yaptım
Naz_N Elifezgi bebeğinizin kilosunu 56 ya böldüğünüzde ayına göre beslenme aralıklarında içmesi gereken min miktarı bulabilirsiniz. Bunun altına düşmüyorsa sıkıntı yoktur, üstünü ise bebek belirler. Fazla içtiyse cıkarır, bunda da sıkıntı yoktur☺️
yildiz7 Elifezgi canım baskül alabilirsin eve ben hep öyle takip ediyorum kilosunu önce kendim tartiliyorum sonra bebeğini kucağıma alıp sonra hesaplıyoruz kilosunu haftalık bakarım yani , Aptamil çok gaz yapıyor benim bebeğime özel vermisti doktor aptamil prosyneo 1 prematüre ve gazlı bebekler için olanı kullandım yine gaz yaptı yine yaptı bazıları çok memnun ama
yigit57 Elifezgi bebelac ı neden değiştirdiniz? Sık mama değiştirmek çok iyi bişey değildir bağırsak florasını bozar. Birde bir gün emzirmeden makinanız var ise sağın mesela 30 cc çıktı bebek muhtemelen 60 cc çekiyordur. Genelde iki katı kadarını çektiğini söylerler. Bebek ne içerse onu verin zorlamayın. demekki aktif olarak sizden o emmede çok çekmiştir.