Alimmmm oğlum doğduğundan beri yıkarım 8 8.30 da uyur sabah 8-9 arası kalkar ilk 6 7 uyanıyodu hiç ben kendm emzirmek içn aliydm uyku gerilemesi 4. Ay hariç. 6 7 aydan sonra bozldu kalktı her saat vs. Yemesi içmesi yerin de sağlık proble mi yok dr. Gece emzrmyi kes bu uykusunu böylee dedi 1 yasinda ama ben kesmedim 13. Aylık oldu artk tamam dedm ve memesiz uyuttum zor oldumu evet oldu ağladı emzk verdm yere fırlattı bahçeye cikardm vs derken omzumda uyudu 2 3 saat sonra yine uyandı Bi problem olmadı emzk verdm aldm derken ilk gece hiç problem yok 2. Gece inatlasti vs derken 1 hafta da kestm o da anladi sanrm. Bu arada oğlum alttaki aziyi patlatti 2 gün önce smdi alttaki köpek geliyo diş problemi oldgni anlamadm cnku agzbi zaten açmaz çok dişlerini göstermez ateş ishal VS olmadı yemesi içmesi de buara çok yerinde geçen gidiklarken 2 gün önce gördüm aziyi patlattgni ve köpek dişin geldiğini benm oğlum pes pese patlatıyor 2 3 tane çok fazla problem de yaşamadm sadece biraz huysuz oluyo ama büyüme atağı 1 yaş uyku gerilemesi diş vs derken atlattık