morkalp seker hamur işi asla yok. Abur cubur asla asla yoook 😅. Sabah kahvaltim 2 şekilde birinde mutlaka 2 adet yumurta en az 4 cesit yeşillik salata mlz. 6-7 zeytin bir küçük dilim peynir rezene cayi bir avuç meyve üzerine 1 tk.tahin. diğer kahvalti badem sutu ve yulaf ile lapa yapıyorum içine 1 tk Hindistan cevizi yağı birde tarçın ekliyorum. Yanina yine 500 cc de demlenmiş rezene çayının içine çeyrek avokado marul dereotu 1 tk şekersiz fıstık ezmesi kereviz sapi ekleyip blend.ediyorum. 13.30 öğlen sebze var ise proteinli corba yanına dayana kadar sebze salata 4-5 kasik yogurt var. Et ve türevleri varsa sebze türlerinden corba sivi olacak içinde patates yada un yok. Yine salata ve yogurt mutlaka var. 16.00 da ara öğün anne sut cayi ile birlikte ya bir avuç büyüklüğünde meyve yada 15-20 adet cig kuruyemis. Aksam yemeğim öğlene gire şekilleniyor sebze ile et tavuk balık olarak değişiyor. En son 18.30 yemek yiyorum virdaha başka birsey yok. 20.30 rezene 21.30 anne sut cayi 22.30 da sade maden suyu ve magnezyum takviyesi ile günü kapatıyorum. En geç 12 de yatış. En az 8 saat uyku öneriyorlar. Kızımın sabaha kadar emmeye kalkma ve en geç 9 da kalkış olarak planladık biz. Mutlaka kan tahlili istiyor . Değerlerine göre d vitamini solgar maya hapları omega 3 ve çörek otu kapsülü kullanıyorum. En az 3-3.5 lt de su. Ac kalmaniz imkansiz. Belki size örnek olur diye uzun uzun yazdım. 😊 yaz geliyor bu fazlalıkları ile olmaz.