Dmtsnrr Bebeğim 6 aylık irmikli tarifler var bu irmik normal markette satılan irmikten mi yoksa bebek irmiği mi var? Bilemedim bir de pekmez verirken 3 gün kuralı uyguladınız mı????
Yeliz1905 Dmtsnrr bebek irmiği ben kullanıyorum😊ya pekemezde bende karsısızm ama bazı yerlerde 6.aydan iyibaren verılır okıdum gercı ben organık pekmez parmagımla tattırmıştım aa ben Sütünede katıyodum demeki alerjısı yok😂iyiki sormusunz aklıma geldı yeni😊
Gossipgirl14 Dmtsnrr ben normal irmik kullanıyorum. İlk sıralar yaptıktan sonra blender yap sindirimi kolay olur. Pekmez de kullanıyorum bısey olmadı cok sukur
elizabeth Dmtsnrr çok fazla irmikli tarif kullanmıyorum kullandığımda da normal irmik kullanıyorum. Pekmezde direk kahvaltılarda 1 çay kaşığı olarak vermeye başladım
Dmtsnrr Yeliz1905 bende organik aldım ama daha hiç tattırmadım. Muhallebilerin cogunda pekmez var kararsız kaldım birde irmik konusunda :)
Fatos2552 Yeliz1905 süt ile pekmezi kesinlikle karıştırıp vermeyin direk demir eksikliği yapıyor bilginiz olsun ;)
Yeliz1905 Dmtsnrr irmik büütn tarıfte var hatta doktoru bana verdıgı tarıfkerde de var ben kullanıyorum doyurucu olsun diye ve içeriğide iyi.
Kiymet123 Ay canım ne gerek var bebe irmğine al marketten irmik robottan geçir yada pişirdikten sonra blendr yap karışımı eski köye yeni adet getiriyorlar
Dmtsnrr Tarifte bebek irmiği yazıyo hiç duymamıştım bebek irmiğini ondan sordum dediğiniz gibi normal irmik alıp çekeyim zaten 1 cay kasıgı anca kullancam
Dmtsnrr elizabeth yoğurtu nasıl verdiniz ben mayalarken işine kesme şeker atmayı unuttum gaz yapmasın diye.
Powermoms Dmtsnrr normal irmik alip blender gecirince al sana bebek irmigi oluyor. Pekmezi 1 cay kasigi kadar verdim ama sulandirip verdim.
elizabeth Dmtsnrr ben şeker atmıyorum hiç öyle denemedim zaten güzelde mayalayamıyorum ayıp olmasın diye yiyo çocum 😂 elmayla karıştırıp veriyorum genelde. 8 aylık oldu yeni yeni öğlen yemeklerinde yemeğin yanına vermeye başladım. İlk verdiğimde biraz gaz yaptı sonra alıştı