morkalp Kızlar sezaryen göbeği için neler yaptınız nasıl gitti sizinki benim göbeğim duruyor hala çok mutsuzum 😔😔
Kuzumveben morkalp sezeryandan sonra 6.gun korse taktim 1,5 ay boyunca taktim gebelik kilolarida gidince cok sukur hic kalmadi gobek filan
Ecreee morkalp kızım 15 aylık oldu hala avya göbeği gibi duruyor..korse takmıştım baya işe yaradı..ama tamamen gitmedi..mekik çekmek lazım ama evde olmuyor oda .surkeli düzenli yapmak lazim
Deletedmom_50 morkalp bol kardiyo yapmalısınız. Sadece mekik çekerek göbek bölgesi yağı erimez. Mekik hareketi işe yarar içerden kaslanırsınız fakat dışardan yağlardan dolayı görünmez. İlk önce bol kardiyo ve ağırlıklarla büyük kas gruplarınızı çalıştırıp yağ yakmalısınız. Daha sonra crunch hareketleriule karın bölgenizi şekillendirirsiniz.
Miracbebesi Kuzumveben emziriyorken nasıl taktınız ya imreniyorum valla ben bebeyi kucağımdan bırakamıyorum hala memede yapisik korse aldım takamiyorum hala 🤦🏻♀️
Kuzumveben morkalp ilk zaman asiri etkili oluyor tabi yeni oldugu icin ama takmaya baslayin bence yinede fayda saglar
Deletedmom_50 Asenana doktorunuz öyle uygun görmüştür. Ben 4 ayda başladım doktorumun gözetiminde. 6.aydan sonra başlarsınız siz de, zaman sonucu değiştirmiyor neyse ki😊
Nihannn Asenana 40 kontrolune gittigimde gunluk 45 dk yuruyusune baslayabilirsin diyo her dogumda doktorum 4 sezaryen var. Sadcee 4,5 ay mekik cekemezsin. Ip bile atla demisti. Ki yaptimda hicbisey olmadi.
Kuzumveben Miracbebesi gogus altindam basliyordu korse canim sezeryan cizgisinin hemn ustunde bitiyordu ilk medicalcide taktim dedim ben bunu takamam gogusler sis tabi sezeryan cizgiside aci veriyordu hatta baya uzulmustum ama annemde takicaksin dedi vede oyle oldu iyi kide takmisim diyorum zaten kilo verdikce korse daha rahat oluyor alisiyor insan
Seyma-2436 morkalp Eğer benim gibi hızlı kilo veremiyorsan ve bölgesel kalıyorsa kesinlikle kardiyo ve alt karın hareketleri ben termal karın korseli aldım trendyolda 40 lira bir şeydi onu takıp yapıyorum 1 aydır işe yaradı baya
Findikfistik Bebegimm42 Merhabalar , üzerinden biraz zaman geçmiş o yüzden tecrübeleriniz nedir , şu an bende doğum yapalı 3 ay olmak üzere, yamuna alıp takmak istiyorum ama bu saatten sonra işe yarar mı ki? Kiloların hepsi gitti ama göbek biraz kaldı 😞
morkalp Cilginmomy memeler kocaman ve dolu oluyor ya sıkıntı yaşadınız mı o konuda. Daha önce Leslie yaptım baya 45 dakikalık olanını ve faydasını da gördüm. Yapmak istiyorum şu an ama açıkçası memelerden dolayı erteledim 😂